Localizare pe harta

INTERES PENTRU PROMOVAREA SATELOR SASESTI DIN REGIUNEA CENTRU

30 nov. 2009

Fundatia ADEPT Transilvania, prin domnul Gavin Bell, in calitate de Tourism Development Project Manager, a organizat in 16 noiembrie 2009, la Danes, judetul Mures, o intalnire de tip masa rotunda pentru a stabili disponibilitatea autoritatilor si ONG-urilor din trei judete ale Regiunii Centru - Mures, Sibiu si Brasov - de a pune bazele unui parteneriat de promovare turistica a satelor sasesti.
Detalii

Generatia 89 - Tinerii despre caderea sistemelor totalitare si viitorul Europei

30 nov. 2009

Proiectul european „Generation ‘89” isi propune sa comemoreze caderea sistemelor comuniste din Europa, vazute prin ochii tinerilor nascuti in 1989. Tineri cetateni care au trait in diferite contexte istorice din noua state europene – Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Germania, Marea Britanie, Polonia, Romania, Ungaria – sunt invitati sa candideze pentru proiectul paneuropean „Generation ‘89”.
Detalii

SEMINAR DE PROMOVARE A DMI 4.3 DIN CADRUL AXEI PRIORITARE 4 SPRIJINIREA DEZVOLTARII MICROINTREPRINDERILOR

23 nov. 2009

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru a organizat, in colaborare cu Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, un seminar de informare asupra Programului Operational Regional si a domeniului major de interventie 4.3, recent lansat la nivel regional. Sustinut vineri 13 octombrie 2009, in cadrul Conferintei internationale Challenges of contemporary knowledge – based economy, evenimentul a reunit studenti, economisti si oameni de afaceri din Alba Iulia, dar si economisti din Turcia, Rusia, Finlanda si Rusia.
Detalii

Seminarii de informare pentru cei interesati sa depuna proiecte pe Domeniul Major de Interventie 5.2

09 nov. 2009

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru anunta potentialii beneficiari din Regiunea Centru, interesati de accesarea fondurilor nerambursabile pentru dezvoltarea structurilor de turism ca, in data de 30 octombrie 2009, a fost relansat Domeniul Major de Interventie (DMI) 5.2 – „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice”. Fondurile disponibile la nivelul Regiunii Centru sunt de peste 6,6 milioane euro si pot fi accesate incepand cu data de 23 noiembrie 2009, cand incepe depunerea de proiecte. Detalii

NOI SURSE DE INFORMARE LA NIVELUL REGIUNII CENTRU

06 nov. 2009

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru anunta lansarea initiativei regionale a Universitatii Romano-Germane din Sibiu, in cadrul proiectului „Infiintarea Secretariatului Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare si Incluziune Sociala in Regiunea Centru”. Prin fondurile alocate acestui proiect, se va asigura suport si consultanta pentru membri, se vor forma si informa actorii din regiune, vor fi organizate campanii de constientizare, vor fi dezvoltate parteneriate si incurajate initiativele partenerilor sociali.
Detalii