Localizare pe harta

Considerati ca faceti parte din CELE MAI FRUMOASE SATE/COMUNE DIN REGIUNEA CENTRU?

30 mar. 2010

Cele mai frumoase sate si comune din Regiunea Centru se pot promova prin Asociatia „CELE MAI FRUMOASE SATE/COMUNE DIN ROMANIA”. Asociatia isi propune sa reuneasca aproximativ 81 de sate (comune) traditionale, care sa constituie modele de dezvoltare rurala in Romania. Asociatia va urma modelul francez „CELE MAI FRUMOASE SATE DIN FRANTA” şi respectiv, modelul belgian „CELE MAI FRUMOASE SATE DIN VALONIA„. Prin asociatie satele membre vor promova patrimoniul local-rural, produsele locale, traditiile si obiceiurile populare specifice satelor membre - CELE MAI FRUMOASE DIN ROMANIA.
Detalii

Declaratie cu ocazia celei de-a XX-a aniversari a adoptarii Cartei comunitare a drepturilor sociale fundamentale

30 mar. 2010

Domnul Mario Sepi, presedintele Comitetului Economic si Social European invita cetatenii Uniunii Europene sa semneze o declaratie a drepturilor sociale fundamentale, egalitare pentru toti locuitorii Uniunii, declaratie necesara pentru adoptarea Cartei comunitare a drepturilor sociale fundamentale.
Detalii

Studiu privind voluntariatul in Europa

30 mar. 2010

Directia Generala Educatie, Audiovizual si Cultura a lansat un studiu cu privire la activitatea de voluntariat in Uniunea Europeana, in contextul reflectiilor cu privire la voluntariat si al pregatirilor pentru Anul European al Voluntariatului 2011.
Detalii