Localizare pe harta

Burse europene pentru junalisti

31 mai. 2010

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, Freedom House Romania si

Bancpost, in parteneriat cu Biroul de Informare al Parlamentului European (BIPE) si Departamentul pentru Afaceri Europene (DAE) anunta deschiderea perioadei de inscrieri in programul "Bursele Europene. Jurnalisti in dialog", program dedicat jurnalistilor din presa locala.
Detalii

Oportunitati de accesare burse postdoctorale

28 mai. 2010

In cadrul proiectului “Dezvoltarea si sustinerea de programe postdoctorale multidisciplinare în domenii tehnice prioritare ale strategiei nationale de cercetare - dezvoltare - inovare” Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca impreuna cu partenerii Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi si Universitatea „Politehnica” din Timisoara lanseaza procedura de depunere a proiectelor de cercetare postdoctorala.
Detalii

SE CAUTA SOLUTII PENTRU PREVENIREA DECLINULUI DEMOGRAFIC AL REGIUNII CENTRU

12 mai. 2010

Reprezentantii ADR Centru au fost prezentila la Maastricht (Olanda), unde s-a desfasurat Conferința de lansare a proiectului DART (Declining, Ageing and Regional Transformation). Proiectul, avand ca lider de proiect Banca de Investiții a Landului Brandenburg, este finanțat prin Programul Operațional de Cooperare Interregionala Interreg IV C al Comisiei Europene. Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, alaturi de parteneri din 12 regiuni europene, participa la acest proiect care raspunde preocuparilor existente la nivelul Uniunii Europene și al statelor membre cu privire la problemele ge-nerate de imbatranirea demografica. Detalii