Localizare pe harta

Vizita de studiu in cadrul proiectului „Consolidarea capacitatii institutionale a Consortiului Regional - Regiunea Centru”

29 apr. 2011

La sfarsitul lunii martie, membrii Consortiului Regional – Regiunea Centru au participat la o vizita de studiu in Regiunea Rhone-Alpes din Franta, in cadrul proiectului „CONSOLIDAREA CAPACITATII INSTITUTIONALE A CONSORTIULUI REGIONAL (CR) LA NIVELUL REGIUNII CENTRU”. Vizita, la care a participat o delegatie din conducerea ADR Centru, a avut ca scop documentarea membrilor Consortiului, pentru aspectele privind metodele de invatare si formarea cetatenilor, inclusiv referitoare la relatia dintre intreprinderi si sistemul de formare profesionala. Detalii

13 milioane euro fonduri nerambursabile Regio pentru dezvoltarea firmelor din Regiunea Centru

28 apr. 2011

ADR Centru a contractat peste 13 milioane euro fonduri nerambursabile in luna aprilie, din bugetul alocat prin Programul Operational Regional, pentru dezvoltarea a 32 de firme din cele sase judete ale Regiunii Centru. Din aceste fonduri se va construi un nou centru de afaceri la Targu Mures si isi vor dezvolta afacerile un numar de 31 de microintreprinderi din Regiunea Centru. Fondurile proiectelor vor fi alocate din bugetul aferent domeniului major de interventie 4.1 pentru centrul de afaceri din Targu Mures, respectiv din bugetul aferent domeniului major de interventie 4.3 din cadrul Programului Operational Regional pentru cele 31 de microintreprinderi.

Nota privind interpretarea prevederilor Ghidului solicitantului in cadrul domeniului major de interventie 4.1

08 apr. 2011

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a emis Nota privind interpretarea prevederilor pentru demonstrarea dreptului de proprietate si de executie a lucrarilor din cadrul Ghidului solicitantului in cadrul DMI 4.1

Catalogul Surselor de finantare - Aprilie 2011

07 apr. 2011

ADR Centru editeaza un buletin informativ lunar continand programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei.