Localizare pe harta

Apel comun proiecte EUREKA Romania-Turcia

30 sep. 2011

Turcia si Romania anunta lansarea Apelului comun pentru propuneri de proiecte Eureka/Eurostars in domeniul cercetarii si dezvoltarii. Proiectele eligibile trebuie să fie axate pe dezvoltarea unor produse innovative din toate domeniile, iar potentialii aplicanti trebuie sa dezvolte solutii sau produse cu un potential crescut pe piata Turciei, Romaniei si a Europei.
Apelul depunerii de proiecte a fost lansat in 05 septembrie 2011. Termenul limita de depunere pentru prima etapa este data de 15 decembrie 2011, ora 18.00, iar pentru cea de-a doua este 1 martie 2012.
Pentru mai multe detalii referitoare la criteriile de calificare sau datele de contact consultati materialul atasat. Detalii

Strada Turnului si Piateta Targu Pestelui se modernizeaza cu fonduri Regio

05 sep. 2011

Daca numai cu o luna in urma a inceput procesul de contractare a proiectelor Regio destinate sa duca la modernizarea polului de crestere urbana reprezentat de municipiul Sibiu, astazi, 5 septembrie 2011, a avut loc si semnarea contractului de finantare pentru proiectul ”Modernizare strada Turnului si Piateta Targu Pestelui”, in valoare totala de peste sapte milioane lei. La eveniment au participat domnul Klaus Werner Johannis, primarul municipiului Sibiu, domnul Simion Cretu, director general ADR Centru, precum si reprezentantii mass-media din judet. Peste 5,37 milioane lei, solicitate ca finantare nerambursabila pentru acest proiect, sunt asigurate din bugetul Programului Operational Regional alocat Regiunii Centru, prin Axa Prioritara 1 - Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor, Sub-domeniul - Poli de crestere.