Localizare pe harta

Un nou portal de informare despre fondurile nerambursabile din Romania, www.proiecte-structurale.ro

29 nov. 2012

Structural ConsultingTM Group a lansat un nou portal de informare, www.proiecte-structurale.ro, o baza de date cu TOATE proiectele finantate din fonduri structurale si de coeziune prin cele 7 programe operationale ale Romaniei.

Ordin privind aprobarea procedurii de atribuire aplicabile beneficiarilor privati de proiecte finantate din instrumente structurale, obiectivul Convergentă

27 nov. 2012

Ordin privind aprobarea procedurii de atribuire aplicabile beneficiarilor privati de proiecte finantate din instrumente structurale, obiectivul Convergentă

S-a publicat Ordinul privind aprobarea categoriilor de cheltuieli eligibile pentru DMI 1.2

21 nov. 2012

Va informam ca s-a publicat in Monitorul Oficial partea I, nr. 781/20.11.2012 Ordinul comun nr. 2368/1058/1501/2012 al Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, al Ministrului Afacerilor Europene si al Ministrului Finantalor Publice privind aprobarea categoriilor de cheltuieli eligibile pentru DMI 1.2 ‚‚Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuințe” din cadrul Axei prioritare 1 – ,,Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere” a Programului Operational Regional 2007-2013.

16 hectare de teren din Sfantu Gheorghe se transforma intr-un parc industrial de sprijinire a afacerilor

16 nov. 2012

Un nou contract de finantare semnat la nivelul Regiunii Centru, aloca aproape 10 milioane de lei, fonduri nerambursabile Regio, pentru reabilitarea unui vechi sit industrial. Contractul a fost semnat, azi 15 noiembrie 2012, de domnii Antal Arpad Andras, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, si Simion Cretu, director general ADR Centru. Proiectul este finantat din fondurile Programului Operational Regional, Domeniul major de interventie 4.2, destinat reabilitarii siturilor industriale abandonate, program gestionat de catre ADR Centru la nivelul Regiunii Centru.

Nota catre solicitanti privind amanarea datei de depunere cereri de finanţare pentru domeniul major de intervenţie 1.2

15 nov. 2012

Nota catre solicitanti privind amanarea datei de depunere cereri de finanţare pentru Domeniul Major de Intervenţie 1.2 „Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe”, din cadrul Axei Prioritare 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere” a Programului Operaţional Regional 2007-2013.
Data de la care se pot depune cereri de finanţare la Agenţiile pentru Dezvoltare Regională este 03.12.2012.

Important pentru potentialii solicitanti in cadrul DMI 1.2

15 nov. 2012

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului informeaza potentialii solicitanti in cadrul domeniului major de interventie 1.2 - Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte

Impactul socio-economic al proiectelor contractate prin ADR Centru pentru dezvoltarea judetului Mures

14 nov. 2012

Luni, 12 noiembrie 2012, incepand cu ora 11.00, jurnalistii din Regiunea Centru au vazut la fata locului rezultatele a patru proiecte finantate prin Programul Operational Regional in judetul Mures. Informatiile au fost furnizate presei, in cadrul unei intalniri cu mass-media in sediul Consiliului Judetean, de domnul presedinte Ciprian Dobre si de domnul Simion Cretu, director general ADR Centru, alaturi de reprezentanti ai administratiei publice locale si de alti beneficiari de fonduri REGIO. Presa a vizitat nu numai sediul de unde se monitorizeaza zonele cu risc din Targu Mures, sau lucrarile la Ambulatoriul Spitalului Judetean, dar si un modern centru de afaceri, incheind periplul la un camin social. Astfel, cetatenii vor fi mai bine informati despre impactul investitiilor derulate din fondurile nerambursabile ale Programului Operational Regional, dupa ce ziaristii au discutat direct si deschis, cu autoritatile, cu investitorii privati, dar si cu reprezentantii Centrului pentru varstnici din Ceuasu de Campie.