Localizare pe harta

Premiul peisajului 2012-2013

23 mai. 2012

ADR Centru anunta lansarea concursului “Premiul peisajului 2012-2013”. Candidaturile in vederea acordarii premiului se primesc pana la data de 20 octombrie 2012, urmand ca premiul sa fie decernat in luna octombrie 2013. Concursul este o initiativa a Consiliului Europei, destinata cresterii constientizarii societatii civile asupra valorii peisajelor naturale si culturale. Pot participa la concurs autoritatile locale si regionale, dar si ONG-urile daca au avut contributii remarcabile la protectia, managementul sau amenajarea peisajului.

Inscrieti-va la concursul Premiile pentru Promovarea Intreprinderilor Europene

18 mai. 2012

Daca reprezentati o autoritate nationala, regionala sau locala, ori un parteneriat public privat din Romania si ati colaborat la un proiect de succes care a condus la dezvoltarea economiei regionale, participati la acest concurs! Comisia Europeana ofera un premiu care recunoaste excelenta in cadrul antreprenoriatului, recunoaste si rasplateste initiativele remarcabile care sustin antreprenoriatul la nivel regional. Termenul limita de depunere a candidaturilor este 20 iunie 2012, iar dosarul complet se trimite la sediul Ministrul Economiei Comertului si Mediului de Afaceri, care este punctul national de contact.
Detalii

Instructiunea nr. 85 a AM POR cu privire la criteriile de eligibilitate verificate cu ocazia vizitelor de monitorizare

07 mai. 2012

Va informam ca Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a emis in data de 03.05.2012 Instructiunea nr. 85.

Catagul Surselor de Finantare - Mai 2012

07 mai. 2012

ADR Centru editeaza un buletin informativ lunar continand programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei.