Localizare pe harta

"VREAU SĂ FIU ANTREPRENOR! ”, o idee buna pentru tineri

29 nov. 2016

Peste 500 de tineri au participat deja la suita de conferințe ”Vreau să fiu antreprenor!” în municipiile Sibiu, Alba Iulia, Sfântu Gheorghe și Târgu Mureș, la începutul lunii decembrie urmând întâlnirea de la Miercurea Ciuc cu tinerii care vor să știe cum să-și facă propria afacere.
A fi antreprenor este ca o poveste frumoasă care nu poate fi trăită de toți. Moderatorii invitați la întâlnirile de până acum au încercat să spună că doritorii trebuie să aibă “acel ceva” pentru a-și scrie visurile pe o foaie și apoi cu multă trudă să și le transforme în realitate.


Detalii

Stagii de practică profesională în construcții în Germania, finanțate prin Erasmus+

04 nov. 2016

ADR Centru prezintă informații privind o oportunitate ce vizează școlile cu profil tehnic și de construcții, cu predare în limba germană, oportunitate ce oferă posibilitatea efectuării unor stagii de practică finanțate prin programul Erasmus+. Reprezentanța Landului Brandenburg, în Regiunea Centru informează că Centrul de Formare Profesională al Asociației Industriei Construcțiilor Berlin – Brandenburg dorește să identifice potențiali parteneri pentru efectuarea unor stagii de practică profesională care oferă și oportunitatea de aprofundare a cunoștințelor de limba germană.

Detalii