Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Comisia Europeana acorda finantari pentru IMM in domeniul cercetarii

26 mai. 2009

Tinand cont de activitatile din cadrul Proiectului BISNet Transylvania, ADR Centru prezinta celor interesati o noua oportunitate pentru IMM. Este vorba despre posibilitatea acestora de a benefica de fonduri nerambursabile pentru achizitionarea de echipamente pentru cercetare. Acest program de finantare face parte din eforturile de impulsionare a sectorului inovativ si de cercetare, cu aplicabilitate imediata in domeniul economic, al Comisiei Europene. Detalii

9 MAI – SIMBOL DE UNITATE SI STABILITATE PENTRU EUROPA

07 mai. 2009

Regiunea Centru sarbatoreste in 9 mai, alaturi ce ceilalti concetateni europeni, ziua nasterii conceptului de uniune europeana si sprijin comunitar. Data simbolica de 9 Mai 1950 va ramane un reper in istoria mondiala ca fiind data care a schimbat pentru totdeauna fata batranului continent, ziua in care‚ tarile Europei, vlaguite de cele doua razboaie mondiale, au hotarat sa se ridice si sa faca fata puterilor mondiale prin crearea unei uniuni care sa sprijine dezvoltarea economica, sociala si culturala a membrilor sai.
Detalii

CONFERINTA FINANTARE SI DEZVOLTARE PENTRU MICROINTREPRINDERI, IMM-URI SI INTREPRINDERI MARI

07 mai. 2009

In cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor, in perioada 4-10 mai 2009, Institutia Prefectului – Judetul Brasov organizeaza, in parteneriat cu ADR Centru si alte institutii, in municipiul resedinta a judetului, Conferinta „Finantare si dezvoltare pentru microintreprinderi, IMM-uri si intreprinderi mari”. Evenimentul va avea loc in data de 8 mai 2009, incepand cu ora 10, la Centrul Cultural „Reduta” Brasov, situat pe strada Apollonia Hirscher, nr 8.