Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

S-a incheiat procesul de contractare pentru primul apel de proiecte finantate de Regio destinate dezvoltarii IMM din Regiunea Centru

17 aug. 2009

Dupa semnarea ultimelor contracte de finantare pentru microintreprinderi, in Regiunea Centru s-a incheiat procesul de contractare pentru primul apel de proiecte finantate de REGIO prin DMI 4.3 – Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor. La Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, care are rolul de Organism Intermediar pentru absorbtia fondurilor disponibile prin Programul Operational Regional, au fost semnate 76 de contracte pentru finantarea microintreprinderilor, fiind puse la dispozitia beneficiarilor peste 21,3 milioane lei, pentru derularea unor proiecte in valoare de peste 37,8 milioane lei. In acest moment se asteapta lansarea unui nou apel de cereri de proiecte pe acest domeniu.
Detalii

Printr-o finantare nerambursabila din fonduri Regio - 24 autospeciale complexe de interventie in Regiunea Centru

06 aug. 2009

Marti, 4 august 2009, in prezenta ministrului Vasile Blaga, din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, a secretarului de stat Raed Arafat, din ministerul Sanatatii, a directorului general al Autoritatii de Management a Programului Operational Regional, Gabriel Friptu, si a reprezentantilor celor 6 judete ale Regiunii Centru, a avut loc receptia primelor autospeciale achizitionate prin proiectul depus spre finantare nerambursabila prin REGIO. Finantat prin Domeniul Major de Interventie 3.3 - Imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru situatii de urgenta, proiectul este primul si singurul depus si contractat la nivel national in cadrul acestui domeniu al REGIO.
Detalii

S-AU INCHEIAT DEPUNERILE DE PROIECTE PE DOMENIUL 5.1 AL PROGRAMULUI OPERATIONAL REGIONAL DIN REGIUNEA CENTRU

03 aug. 2009

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru anunta ca, incepand cu data de 30.07.2009 ora 16,00, a fost suspendata depunerea de cereri de finantare pentru Regiunea Centru, pe domeniul major de interventie 5.1 al Programului Operational Regional. Un numar de 33 proiecte au fost depuse pe axa destinata dezvoltarii durabile a turismului in vederea restaurarii si valorificarii durabile a obiectivelor de patrimoniu cultural si pentru crearea/ modernizarea infrastructurilor conexe din Regiunea Centru.
Detalii