Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Sprijin acordat ADR Centru in derularea activitatilor de informarea si publicitatea privind Programul Regio

30 dec. 2010

ADR Centru,in calitate de Organism Intermediar al Programului Operational Regional, a gestionat si implementat programul Regio la nivelul Regiunii Centru, pe perioada 2009-2010.
Detalii

Alba Iulia este primul oras din Regiunea Centru care a contractat toate proiectele sale de Dezvoltare Urbana prin Programul Operational Regional

13 dec. 2010

Din data de 9 decembrie, municipiul Alba Iulia a devenit primul din Regiunea Centru care a contractat toate proiectele incluse in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU), care este finantat prin Programul Operational Regional, implementat in regiunea noastra de ADR Centru. Semnarea celui de-al saptelea proiect inclus in PIDU Alba Iulia a avut loc la Alba Iulia, in prezenta domnilor Razvan Murgeanu, secretar de stat MDRT, Simion Cretu, director general ADR Centru si Mircea Hava, primarul municipiului. Acest proiect este intitulat „Reconstituire si punere in valoare acces latura de vest Cetatea Alba Carolina, fortificatia de tip Vauban, municipiul Alba Iulia” avand o valoare totala de peste 68 milioane lei.
Detalii