Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Fonduri nerambursabile pentru IMM promovate la Salonul financiar din Tirgu Mures

30 mar. 2010

ADR Centru a prezentat IMM-urilor din judetul Mures oportunitatile de finantare nerambursabila, la cea de-a patra editie a Salonului financiar bancar si de investitii, desfasurat la Tirgu Mures. Evenimentul a fost organizat de catre Camera de Comert si Industrie Mures, in perioada 18-21 martie 2010, la Mures Mall.
Detalii

Fondurile nerambursabile Regio ajuta la pregatirea tinerilor din Avrig

18 mar. 2010

In data de, 18 martie 2010, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, a fost semnat un nou contract de finantare nerambursabila, prin Programul Operational Regional - REGIO, pentru imbunatatirea conditiilor de studiu ale liceenilor din Avrig – judetul Sibiu. Este vorba despre proiectul depus de Consiliul local al orasului Avrig si intitulat „Extindere, mansardare corp B si refacere sarpanta corp A la Liceul Teoretic “Gheorghe Lazar“ Avrig str. Horea nr.27 si asigurarea dotarilor necesare”. Bugetul cererii de finantare este de peste 7,5 milioane lei. ADR Centru este permanent preocupata de asigurarea resurselor necesare dezvoltarii infrastructurii educationale, prin Programul Operational Regional si saluta toate initiativele care duc la imbunatatirea conditiilor de studiu ale tinerilor din Regiunea Centru.
Detalii

Utilizarea energiilor regenerabile in Regiunea Centru

08 mar. 2010

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru a organizat vineri, 5 martie 2010, la Hotel Parc din Alba Iulia, o intalnire de lucru pe tema resurselor regenerabile de energie. Manifestarea a facut parte din seria de activitati interactive prevazute in cadrul proiectului RenERg EuReg, proiect demarat de catre ADR Centru in anul 2008. Discutiile au vizat realizarea strategiei regionale privind utilizarea surselor regenerabile de energie si identificarea surselor de energie alternativa cu potential maxim. Detalii

Corelarea strategiilor locale va duce la eliminarea incompatibilitatilor de sistem si la valorificarea oportunitatilor

08 mar. 2010

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru a organizat vineri, 5 martie 2010, la Hotel Parc din Alba Iulia, o intalnire de lucru pe tema resurselor regenerabile de energie. Manifestarea a facut parte din seria de activitati interactive prevazute in cadrul proiectului RenERg EuReg, proiect demarat de catre ADR Centru in anul 2008. Discutiile au vizat realizarea strategiei regionale privind utilizarea surselor regenerabile de energie si identificarea surselor de energie alternativa cu potential maxim.
Detalii