Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Proiecte de peste 18 milioane de euro pentru reabilitarea infrastructurii sociale la nivelul Regiunii Centru

28 iun. 2010

In data de 25 iunie 2010, ora 12.00, la nivelul Regiunii Centru a fost suspendata depunerea de cereri de finantare pentru domeniul ce aloca fonduri nerambursabile pentru reabilitarea infrastructurii sociale prin Programul Operational Regional. La Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru nu se mai pot depune proiecte pe Domeniul major de interventie 3.2 - „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale” – deoarece bugetul alocat regiunii pe perioada 2007-2013 a fost depasit cu mai mult de 7 milioane euro.
Detalii

Consiliul pentru Dezvoltare Regionala Centru se intruneste la Sugas Bai

09 iun. 2010

ADR Centru organizeaza joi, 10 iunie 2010, la Pensiunea Görgö din Sugas Bai – Sfantu Gheorghe, județul Covasna, cea de-a doua sedinta din acest an a Consiliului pentru Dezvoltare Regionala (CDR) Centru. Evenimentul este conexat si cu o reuniune a Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC) Centru. La aceste manifestari participa reprezentanti ai autoritatilor publice locale si ai ONG relevante in implementarea programului REGIO in Regiunea Centru urmand sa fie dezbatut procesul de depunere a proiectelor cu finantare nerambursabila prin programul REGIO.
Detalii

Cerere mare de fonduri nerambusabile pentru reabilitarea infrastructurii sociale de la nivelul Regiunii Centru

08 iun. 2010

Din cauza bugetului depasit, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru anunta suspendarea, la nivelul Regiunii Centru, a domeniului ce aloca fonduri nerambursabile pentru reabilitarea infrastructurii sociale. Cei ce doresc mai pot depune proiecte pana la data de 25 iunie 2010, ora 12,00, limita de timp stabilita de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului ca data de suspendare a domeniului. Domeniul major de interventie 3.2 din cadrul Programului Operational Regional aloca 10,63 milioane euro fonduri nerambursabile pentru „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale” din Regiunea Centru. Detalii