Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

ADR Centru sprijina cu fonduri Regio dezvoltarea unui modern Centru de afaceri in domeniul alimentar

29 dec. 2011

Sfarsitul anului 2011 aduce o veste buna pentru SC KELLER STEAK HOUSE SRL din Brasov, care a semnat, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru, contractul destinat investitiilor pentru realizarea unei structuri de sprijinire a afacerilor din domeniul alimentar la Ghimbav-Brasov. Proiectul, in valoare totala de aproape 10 milioane euro, a fost depus spre finantare la sediul ADR Centru din Alba Iulia, in cadrul Axei Prioritare 4 a Programului Operational Regional, DMI 4.1 – Structuri de sprijinire a afacerilor locale si regionale.

ADR Centru a finalizat procesul de contractare a proiectelor REGIO pentru centrele urbane din Regiunea Centru

29 dec. 2011

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru a semnat in aceasta saptamana contractul destinat investitiilor pentru reabilitarea cailor de circulatie din municipiul Toplita, judetul Harghita. Proiectul, in valoare totala de aproape 10 milioane euro, face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al municipiului Toplita si a fost depus spre finantare la sediul ADR Centru din Alba Iulia, in cadrul Axei Prioritare 1 a Programului Operational Regional, DMI 1.1 – Planuri Integrate de Dezvoltare Urbana, sub-domeniul Centre urbane. Odata cu acest eveniment ADR Centru a finalizat procesul de contractare a fondurilor Regio alocate dezvoltarii urbane pentru orasele cu o populatie intre 10.000 si 100.000 locuitori.

Prin intermediul fondurilor nerambursabile gestionate de ADR Centru Programul Regio asigura conditii mai bune de trai pentru varstnicii din Brasov

23 dec. 2011

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru anunta semnarea unui important contract destinat investitiilor in domeniul social la nivelul Polului de Crestere Brasov. Proiectul, in valoare totala de aproape 7 milioane lei, face parte din Planul Integrat de Dezvoltare a Zonei Metropolitane Brasov si a fost depuse spre finantare la sediul ADR Centru din Alba Iulia, in cadrul Axei Prioritare 1 a Programului Operational Regional.