Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Inca 2 milioane euro fonduri nerambursabile Regio pentru dezvoltarea firmelor mici din Regiunea Centru

30 mai. 2011

ADR Centru a contractat in luna mai peste 2 milioane euro fonduri nerambursabile destinate dezvoltarii a 15 mici societati comerciale din cele sase judete ale Regiunii Centru. Fondurile proiectelor sunt alocate din bugetul aferent domeniului major de interventie 4.3 din cadrul Programului Operational Regional si sunt destinate dezvoltarii microintreprinderilor prin achizitionarea unor utilaje de ultima ora, reamenajarea sediilor si pentru crearea unor noi locuri de munca.

Prin fondurile europene angajate de ADR Centru pentru dezvoltare regionala - Regiunea Centru se apropie tot mai mult de standardul de viata european

09 mai. 2011

Regiunea Centru si Uniunea Europeana sarbatoresc inca o data ziua nasterii conceptului Uniunii Europene si a sprijinului comunitar. Si in acest an aplicarea principiului sprijinului comunitar pentru mentinerea unitatii devine o provocare care are nevoie de rezultate pozitive. In acest sens, redresarea economica, asigurata prin investitiile in tineretul Europei si in infrastructurile de maine, reprezinta prioritatile de dezvoltare, atat la nivel continental, prin deciziile Comisiei Europene, cat si la nivelul Regiunii Centru, prin activitatea Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru.

Detalii