Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Prin programul Regio gestionat de ADR Centru - Strada Ocnei din municipiul Sibiu intra in reparatii

30 mar. 2012

Cu un buget de 3,04 milioane lei fonduri nerambursabile, strada Ocnei intra de maine in proces de reabilitare si modernizare, atat a infrastructurii rutiere, cat si a infrastructurii de furnizare a apei potabile. Contractul de finantare a fost semnat azi, 30.03.2012, de catre domnul Klaus Werner Iohannis, primarul municipiului Sibiu si de catre domnul Simion Cretu, director general ADR Centru. Fondurile nerambursabile sunt alocate din bugetul aferent domeniului major de interventie 1.1, din cadrul Programului Operational Regional, si sunt destinate dezvoltarii municipiului Sibiu si transformarii acestuia intr-un pol de dezvoltare urbana in Regiunea Centru.

Intalnire de lucru pentru accelerarea absorbtiei fondurilor nerambursabile prin programul REGIO in Regiunea Centru

28 mar. 2012

Municipiul Targu Mures a fost miercuri, 28 martie 2012, gazda intalnirii de lucru a reprezentantilor autoritatilor administratiei publice locale, pentru analizarea stadiului implementarii Programului Operational Regional in Regiunea Centru. La evenimentul derulat in Sala mare de Sedinte a Consiliului Judetean Mures au participat si membrii Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC) Centru. Manifestarea a fost condusa de catre doamna Edita Emoke Lokodi, in calitate de presedinte al CDR Centru, domnul Martin Bottesch, vicepresedinte CDR Centru si domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.

Manual de Identitate Vizuala ed. III, versiune consolidata, Martie 2012!

26 mar. 2012

A fost aprobat Manualul de Identitate Vizuala, editia a treia, versiunea consolidata, martie 2012. Aceasta se va aplica tuturor materialelor de informare si promovare ce se vor realiza incepand cu data de 01 mai 2012, chiar daca contractele au fost semnate anterior acestei date.

Noua versiune a Manualului de Identitate Vizuala aduce completari si clarificari la versiunea in vigoare.

Programul Regio gestionat de ADR Centru asigura in cele 6 judete ale Regiunii Centru - Dotari suplimentare pentru interventii in situatii de urgenta

23 mar. 2012

Semnarea unui nou contract de finantare nerambursabila in data de 22 martie 2012, a dus la alocarea integrala a bugetului alocat Regiunii Centru pentru imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta. Contractul de finantare a fost semnat de catre domnul Cristian Petrescu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului si de catre domnul Arpad Szabo, presedintele Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara ”Centrul Transilvaniei”, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la sediul MDRT. Proiectul „Echipamente pentru imbunatatirea interventiilor in situatii de urgenta” este finantat prin domeniul 3.3 al Programului Operational Regional si are o valoare totala de 20,35 milioane lei.