Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

1083 proiecte depuse, peste 380 milioane euro contractate prin proiecte

31 iul. 2012

Bilantul fondurilor Regio in cei cinci ani ce s-au scurs de la lansarea programului in Regiunea Centru confirma eforturile depuse de autoritati si firme in accesarea fondurilor prin rezultatele vizibile in infrastructura si economia fiecarui judet din Regiune. Sunt 1083 proiecte depuse de catre autoritati, firme si ONG-urile din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu, din care 337 au semnat deja contractele de finantare si au solicitat fonduri nerambursabile in valoare de 386,23 milioane euro, iar dintre acestea 123 de proiecte deja s-au finalizat.

Modele de imbunatatire a atractivitatii zonelor rurale dezbatute la Riga - Letonia, in cadrul celei de a doua intalniri de lucru a proiectului GRISI PLUS

26 iul. 2012

Continuand linia de reprezentare a Regiunii Centru in cadrul proiectelor de cooperare interregionala europeana, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru implementeaza incepand cu luna ianuarie a acestui an proiectul “GRISI PLUS – Geomatica si Solutii Informatice pentru Zonele Rurale”, finantat de Comisia Europeana in cadrul programului INTERREG IV C. Detalii

Fotografiati un proiect finantat de UE si puteti castiga!

25 iul. 2012

Cautati un panou Regio si faceti o poza. Surprindeti in fotografii proiectele finantate de UE din Regiunea Centru si puteti castiga aparatura foto in valoare de 1 000 de euro si o excursie la Bruxelles pentru doua persoane.

Finantare din fonduri europene pentru lucrarile de crestere a eficientei energetice a blocurilor

24 iul. 2012

In septembrie 2012 se preconizeaza lansarea apelului de proiecte pentru finantarea din fonduri europene a lucrarilor de crestere a eficientei energetice a blocurilor. Schema de finantare se va aplica blocurilor de locuinte construite dupa proiecte elaborate in perioada 1950-1990, in care locuiesc categorii sociale vulnerabile si familii cu venituri reduse din municipiile resedinta de judet (peste 50% dintre familiile – proprietari din cladire au un venit net lunar pe membru de familie de maximum 500 de euro).