Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Apelul de proiecte pentru cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte va fi lansat pe 15 octombrie

25 sep. 2012

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va lansa pe 15 octombrie a.c. apelul public de proiecte pentru cres-terea eficientei energetice a blocurilor de locuinte, urmand ca, incepand cu 1 noiembrie a.c., potentialii beneficiari sa poata depuna proiectele la sediile Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala pe raza carora se afla. Beneficiarii eligibili sunt unitatile administrativ teritoriale (autoritati ale administratiei publice locale) – municipii resedinta de judet, in calitate de reprezentanti ai asociatiilor de proprietari, precum si cele 6 sectoare ale Bucurestiului.

Regio – nou apel de proiecte in domeniul turism, pentru regiunile Sud-Vest si Centru

25 sep. 2012

Autoritatea de Management a programului Regio din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a anuntat in data de 12 septembrie a.c. lansarea unui nou apel de proiecte pentru Programul Operațional Regional 2007-2013 (Regio), Axa 5, domeniul major de interventie DMI 5.2 „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice”.

ADR Centru primeste idei strategice pentru portofoliul de proiecte aferent perioadei 2014-2020

24 sep. 2012

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru a demarat procesul de identificare a proiectelor regionale strategice, care sa duca la dezvoltarea socio-economica a Regiunii Centru, respectiv a judetelor Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu, prin rezolvarea nevoilor identificate la nivel local. Reprezentantii administratiei publice si ceilalti actori regionali sunt invitati sa propuna idei de proiecte regionale pe care le pot transmite catre Agentie, prin completarea unei Fise de proiect de pe site-ul web www.regio.adrcentru.ro