Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Un deceniu de parteneriat bilateral intre Regiunea Centru si Landul Brandenburg - Germania

21 oct. 2013

La inceputul acestei saptamani, Regiunea Centru primeste vizita unei delegatii parlamentare a Landului Brandenburg. Delegatia germana, condusa de doamna Barbara Richstein, Presedinta Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului landului german, efectueaza aceasta vizita oficiala, ca urmare a invitatiei transmise de Consiliul pentru Dezvoltare Regionala Centru. Obiectivul vizitei delegatiei germane este de a consolida relatiile de colaborare dintre cele doua regiuni, demarate in urma cu 10 ani si de a diversifica domeniul viitoarelor colaborari, punand bazele schimburilor de experienta ce vor sustine ambele regiuni in dezvoltarea lor economico-sociala. In cadrul acestei vizite, delegatia germana are programate intalniri de lucru la Brasov, Sibiu si Alba Iulia. Marti, 22 octombrie, membrii delegatiei germane se vor intalni cu conducerea Regiunii Centru si cu factori de decizie politico-administrativi, la Hotelul Parc din Alba Iulia, pentru a marca implinirea unui deceniu de parteneriat bilateral.
Detalii

Inscriere proiecte de mediu si ecologie la Gala premiilor revistei InfoMediu

16 oct. 2013

Revista de mediu si ecologie InfoMediu Europa, membra a European Environmental Press, va invita sa va inscrieți proiectele de mediu și ecologie la cea de a șaptea ediţie a Galei Premiilor Revistei InfoMediu Europa ce va avea loc in data de 11 decembrie 2013.
Detalii

Instruire regională în domeniul utilizării energetice a biomasei forestiere desfășurată în cadrul proiectului PromoBio 10-11 octombrie 2013

07 oct. 2013

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) și Institutul de Studii şi Proiectări Energetice Bucureşti (ISPE) au deosebita plăcere de a vă invita să participați la seminarul regional de instruire în domeniul utilizării energetice a biomasei forestiere, organizat în perioada 10 - 11 octombrie 2013 la Brașov.
Detalii

Curs de instruire pentru specialiști, structuri de sprijin și IMM-uri din sectorul lemnului şi mobilei, 22-24 octombrie 2013, Sibiu

07 oct. 2013

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în colaborare cu CATAS – instituţie recunoscută ca lider în domeniul cercetării aplicate în industria lemnului şi a mobilei din Italia vă invită, în perioada 22-24 octombrie 2013, la cursul de instruire dedicat specialiștilor, structurilor de sprijin din industria lemnului şi a mobilei, dar şi IMM-urilor.

Cursul va fi susţinut de experţi de la Institutul CATAS din Italia şi va aborda teme precum: materiale inovative în fabricarea mobilei, soluții tehnice moderne pentru protejarea mecanică şi chimică a mobilierului, design-ul şi funcţionalitatea mobilei etc.

Detalii