Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

ADR CENTRU va invită la Evenimentul de brokeraj internaţional, organizat sub egida Enterprise Europe Network, în cadrul Târgului Internaţional EXPOWOOD 2013

17 mai. 2013

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, în colaborare cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, EURESEARCH din Elveţia şi Catt Innovation Management GmbH din Austria, organizaţii ale Enterprise Europe Network, organizează la Braşov, în perioada 22-24 mai 2013, un eveniment de brokeraj internaţional în domeniul industriei lemnului şi exploatării forestiere. Evenimentul va fi găzduit în cadrul celei de-a 13-a ediţii a Expoziţiei Internaţionale din Industria Lemnului şi Exploatării Forestiere - EXPOWOOD 2013, și va avea loc în Sala de Expoziţii Roman din Braşov.


Detalii

9 Mai – O zi speciala pentru romanii din Europa

09 mai. 2013

Pe parcursul istoriei, data de 9 mai a marcat evolutia Romaniei de trei ori. Datorita semnificatiilor acestei zilei, toti cetatenii din Regiunea Centru sunt invitati sa aprecieze relevanta acestei date atat la nivel regional, cat si la nivel european. ADR Centru si Uniunea Europeana dedica ziua de 9 mai 2013 sarbatoririi cetateanului si a drepturilor sale. Pe parcursul acestui an, Uniunea Europeana si ADR Centru sustin, printr-o serie de evenimente si conferinte regionale, dialogul dintre toate nivelurile de guvernare, societatea civila si mediul de afaceri, pentru a dezbate drepturile fiecarui cetatean si pentru a construi o viziune despre cum ar trebui sa fie UE in 2020.
Detalii