Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Vino în 9 mai la Crosul Europei!

29 apr. 2014

De Ziua Europei, in 9 mai 2014, de la ora 11.00, veniti si alergati alaturi de noi si toata lumea va avea de castigat!

Centrul Europe Direct Regiunea Centru din cadrul ADR Centru, alaturi de Centrul Europe Direct Alba Iulia din cadrul Fundatiei PAEM Alba, cu sprijinul Primariei municipiului Alba Iulia, organizeaza un eveniment in aer liber la care sunt invitati sa participe toti cetatenii care vor sa faca miscare si sa se relaxeze intr-un mod european. Evenimentul ”CROS de Ziua Europei” se va desfasura pe traseele de Vest si de Nord ale Cetatii Alba Carolina, cu pornire din fata Catedralei Reintregirii din Alba Iulia.

Detalii

Industriile creative si sursele de finantare multiple dezbatute de reprezentantii ADR CENTRU si partenerii proiectului DIFASS la Bratislava, Slovacia

22 apr. 2014

La sfarsitul lunii martie, reprezentantii ADR Centru au participat la cel de al saptelea workshop international organizat in cadrul proiectului DIFASS – „Dezvoltarea asistentei financiare interregionale pentru IMM-uri si a instrumentelor non-grant”. Tema workshop-ului a fost „Industriile creative si crowdfunding-ul (multifinantarea)”, evenimentul fiind gazduit de catre Municipalitatea din Bratislava. Pe parcursul a doua zile au fost prezentate si analizate cinci exemple de bune practici implementate in diferite regiuni din tari europene reprezentate in proiect: Slovacia, Olanda, Spania, Germania si Marea Britanie, iar participantii au fost invitati intr-o vizita de studiu, la incubatorul de afaceri „Connected”.


Aplicati pentru premiile Charts - destinatie turistica europeana de excelenta

10 apr. 2014

Termenul limita de depunere a aplicatiilor pentru PREMIUL CHARTS 2014 pentru Dezvoltarea si Promovarea Turismului Cultural in Europa, desfasurata in cadrul proiectului INTERREG IVC “Culture and heritage added-value to regional policies for tourism sustainability”, a fost prelungit pana pe data de 31 Mai 2014, ora 24.00 CET (ora Europei Centrale).
Detalii

Concurs foto “Stop cadru: Dezvaluie Europei tainele Regiunii Centru!”

07 apr. 2014

Dezvaluie Europei tainele Regiunii Centru! Participa la concursul foto organizat de Centrul de informare Europe Direct din cadrul ADR Centru!
Detalii

Concurs pentru jurnalistii Regiunii Centru: “EUROPA PE INŢELESUL CETAŢENILOR”

07 apr. 2014

Concurs adresat jurnalistilor din presa scrisa, audio, video si mediul on-line din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.
Detalii