Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Instructiunea 132 a AM POR privind depunerea declaratiei privind asumarea raspunderii cu privire la lucrarile/bunurile/serviciile solicitate la rambursare/plata

30 apr. 2015

AM POR a emis Instructiunea 132 cu privire la depunerea de catre beneficiarii POR, in cadrul cererilor de rambursare/plata, a declaratiei privind asumarea raspunderii cu privire la lucrarile/bunurile/serviciile solicitate la rambursare/plata. 

CROSUL EUROPEI, ediția a II-a. Cucerește Cetatea Alba Iulia în 8 mai 2015

21 apr. 2015

În 8 Mai 2015, cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei (9 mai), Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Fundaţia PAEM Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia vă invită să participaţi, începând cu ora 11:00, la Crosul Europei, ediția a II-a. Acesta se va desfășura în șanțurile Cetății, zona Catedralei Reîntregirii (latura de vest a cetăţii Alba Carolina).

Crosul este dedicat cetățenilor din Regiunea Centru care se pot înscrie și participa la acțiunile propuse în 8 mai 2015, în vederea petrecerii timpului liber într-un stil de viață sănătos, alături de membrii familiei, colegi sau prieteni. Pe parcursul acestui eveniment, vom avea mai multe acțiuni prin care vom sublinia sprijinul Uniunii Europene acordat cetățenilor din Regiunea Centru, și nu numai, în calitate de cetățeni europeni, rezultatele obținute prin proiectele UE și vom sublinia și tematica din acest an a Zilei Europei -Anul Dezvoltării Europene. Înainte de cros toți participanții vor primi tricouri, iar după cros vor fi recompensați cu diplome de participare și obiecte promoţionale. Primul concurent care va trece linia de sosire va intra în posesia marelui premiu. 

”Săptămâna ALTFEL”, despre fonduri și proiecte europene!

10 apr. 2015

In 8 aprilie ne-am simtit mai tineri, facand orele de școala altfel, impreuna cu peste 30 de elevi ai Colegiului National ”Horea Cloșca și Crisan” din Alba Iulia! ”Școala altfel”, practic cum sa știi mai multe și sa fii mai bun, sau ce recomandari primesc tinerii pentru imbunatatirea activitatilor de comunicare și informare ale Centrului Europe Direct Regiunea Centru, au fost subiectele principale aduse in discutie de reprezentantii ADR Centru și copiii de la Colegiul National H.C.C. din Alba Iulia.