Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

Investiţiile UE aduc oportunitățile și schimbările mai aproape de noi. Vezi cum!

17 nov. 2017

Investiţiile UE aduc îmbunătăţiri care contează în viața noastră de zi cu zi. O educație mai bună, servicii medicale modernizate, energie ecologică, o nouă infrastructură de transport, tehnologie avansată – sunt doar câteva exemple. Rezultatele sunt vizibile în fiecare oraș, în fiecare regiune și în cele mai îndepărtate colțuri ale continentului.


Implementarea cu succes a programului REGIO 2014-2020 se bazeaza pe buna colaborare intre ADR Centru si beneficiarii de finantare

16 nov. 2017

Joi, 16 noiembrie, a avut loc la Alba Iulia cel de-al treilea seminar destinat beneficiarilor de finantare nerambursabila prin POR 2014-2020, in Regiunea Centru, fiind prezenti peste 70 de invitati din judetele Alba, Mures si Sibiu, in cadrul intalnirii de lucru organizate de ADR Centru. Evenimentul a fost destinat si reprezentantilor firmelor ale caror contracte au fost transmise pentru semnare la AMPOR, precum si ai celor pentru care a fost demarata etapa de precontractare. Astfel in total, peste 200 de persoane din administratia publica locala, din mediul privat si reprezentanti ai ONG-urilor au analizat, alaturi de expertii ADR Centru, cele mai bune cai de implementare cu succes a proiectelor contractate.


ADR Centru a prezentat in detaliu pentru beneficiarii de fonduri REGIO 2014-2020 din mediul de afaceri si ONG aspectele privind implementarea si monitorizarea proiectelor contractate

15 nov. 2017

Peste 80 de persoane au participat miercuri, 15 noiembrie, la Camera de Comert si Industrie Brasov, la seminarul de informare a beneficiarilor contractelor de finantare semnate la nivelul Regiunii Centru, in cadrul unei intalniri de lucru organizate de ADR Centru pentru POR 2014-2020. Evenimentul au fost destinat si reprezentantilor firmelor ale caror contracte au fost transmise pentru semnare la AMPOR, precum si ai celor pentru care a fost demarata etapa de precontractare. Importanta acordata acestor intalniri cu beneficiarii de fonduri REGIO de catre administratia publica a fost subliniata prin participarea la lucrarile seminarului a domnilor Adrian Vestea – Presedintele Consiliului Judetean Brasov si George Scripcaru – Primarul municipiului Brasov.Seminar regional pentru informarea beneficiarilor de fonduri POR 2014-2020 pentru mediul public cu privire la implementarea proiectelor

14 nov. 2017

Peste 60 de reprezentanți ai mediului public au participat la seminarul organizat de ADR Centru la Alba Iulia, în data de 14 noiembrie 2017, pentru informarea beneficiarilor contractelor de finanțare semnate în cadrul POR 2014-2020. La eveniment au fost prezenți și participanți din mediul public reprezentând solicitanții de finanțare ale căror contracte au fost transmise pentru semnare la AMPOR, precum și cei pentru care a fost demarată etapa de precontractare.
Acordarea de sprijin beneficiarilor, conform etapei procedurale, cu respectarea principiului tratamentului egal, prin structura specializată din cadrul Organismului Intermediar pentru POR 2014-2020, face parte dintre obligațiile asumate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin Acordul Cadru de delegare a atribuţiilor privind implementarea Programului Operaţional Regional 2014 – 2020.Cauți un job sau vrei să îți deschizi propria afacere?

09 nov. 2017

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru prin Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru participă la două târguri de carieră, pentru a fi mai aproape de cetățeni și a le oferi tinerilor informații despre programele europene prin care pot fi sprijiniți, despre oportunitățile de finanțare și alternative pentru cei ce doresc să intre în mediul privat. Tinerii din județele Alba și Mureș și nu numai, sunt așteptați la două Târguri de Carieră, locul unde descoperă cele mai bune oportunități profesionale sau europene pentru dezvoltarea lor și a celor apropiați lor! Intrarea e liberă și organizatorii promit ca toți participanții să plece acasă cu informații utile.
Detalii

Lista nominala proiecte contractate POR 2014-2020

02 nov. 2017

 Lista nominala proiecte contractate pe prioritati de investitii POR 2014-2020Situația proiectelor depuse POR 2014-2020.

01 nov. 2017

Situația proiectelor depuse la nivelul Regiunii Centru la data de 01 noiembrie 2017