Localizare pe harta

ADR Centru: Comunicate de Presa

A fost modificat Ghidul specific aferent investițiilor în unitățile de primiri urgențe

31 ian. 2018

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a modificat „Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelurile de proiecte aferente Programului Operațional Regional, Axa prioritară 8 – „Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale", Prioritatea de investiții 8.1, Obiectivul Specific 8.2. „Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență", Operațiunea B – Unități de primiri urgențe.


A fost modificat Ghidul specific pentru prioritatea de investiții 2.2 - IMM

31 ian. 2018

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a actualizat Ghidul specific pentru Apelul nr. POR/102/2/2, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.2 - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

A fost modificat Ghidul specific aferent învățământului obligatoriu

31 ian. 2018

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a modificat Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul de proiecte aferent Programului Operațional Regional, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Obiectivul Specific 10.1B – Învățământ obligatoriu.
 

Traseu rutier important pentru mureseni reabilitat printr-un proiect REGIO 2014-2020

29 ian. 2018

Azi, la sediul Consiliului Judetean Mures a fost semnat cel de-al patrulea contract de finantare din perioada de programare 2014-2020, pentru reabilitarea drumurilor judetene din Regiunea Centru. Este vorba de finantarea acordata pentru modernizarea DJ151B si DJ142, intre Ungheni si Tirnaveni din judetul Mures, o conexiune de mare importanta intre doua drumuri nationale si care va duce la cresterea mobilitatii bunurilor si serviciilor in partea de sud-vest a acestui judet, asigurand si fluenta traficului catre municipiul resedinta, Tirgu Mures. Contractul de finantare pentru acest proiect, a carui valoare totala este de circa 140,8 milioane lei, a fost semnat de catre Presedintele CJ Mures, domnul Péter Ferenc si de catre domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.


Incepe proiectul ”StartUP Hub Centru”!

18 ian. 2018

Viitorii antreprenori din Regiunea Centru au la dispozitie noi resurse, in valoare totala de aproape noua milioane lei, pentru a-si pune in practica initiativele antreprenoriale. ADR Centru a semnat contractul de finantare pentru proiectul ”StartUp Hub Centru”, proiect finantat in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014 – 2020, linia de finantare Romania Start Up Plus. Detalii

Lansare regională a apelului de proiecte adresat incubatoarelor de afaceri în cadrul POR 2014-2020

17 ian. 2018

Ieri, 16 ianuarie 2018, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a organizat, la Sala de Conferințe a Hotelului Parc din Alba Iulia, o sesiune de informare privind lansarea regională a apelului de proiecte pe Prioritatea de Investiții 2.1B – Incubatoare de afaceri, din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici şi mijlocii. Peste 60 de reprezentanți ai autorităților publice locale, dar și ai IMM interesați în dezvoltarea de noi afaceri în viitoarele structuri destinate incubării de firme noi au participat la eveniment.

Sesiuni de informare privind apelurile de proiecte adresate incubatoarelor de afaceri și IMM-urilor care implementează un rezultat al cercetării-inovării, lansate în cadrul POR 2014-2020

10 ian. 2018

Update: Evenimentul va avea loc la Hotel PARC Alba Iulia!
Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru
organizează în data de 16 ianuarie 2018, ora 10, o sesiune de informare privind apelul de proiecte 2.1B – Incubatoare de afaceri, din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici şi mijlocii. Seminarul se va desfășura în Municipiul Alba Iulia. Detalii privind locația evenimentului vor fi furnizate ulterior. Detalii

Avizul Ministerului Educației Naționale privind oportunitatea realizării unor investiții finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa 10 - Infrastructura educațională

05 ian. 2018

Pentru accesarea Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa 10 - Infrastructura educațională, Obiectivele specifice 10.1 și 10.2 este necesară obținerea Avizului Ministerului Educației Naționale privind oportunitatea investi-ției. Pe această cale vă informăm că a fost emis Ordinul Ministerului Educației Naționale nr. 5692/ 21.12.2017 privind constituirea unei comisii pentru acordarea Avizului Ministerului Educației Naționale privind oportunitatea reali-zării unor investiții finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020. În anexa la Ordin sunt specificate do-cumentele necesare în vederea analizării și acordării Avizului Ministerului Educației Naționale.