Localizare pe harta

Evenimente ADR Centru

Landul Brandenburg sprijina activ dezvoltarea Regiunii Centru

30 ian. 2009

In perioada de 22-23 ianuarie 2009, o delegatie a Landului Brandenburg, compusa din dr. Gerd Harms, Secretar de stat si domnul Gerhard Ringmann, Director al Departamentului “Europa/International”, ambii reprezentand Cancelaria Landului, delegatie insotita de doamna dr. Birgit Schliewenz, in calitate de reprezentant al Landului pentru chestiuni bilaterale de parteneriat, a participat la o scurta vizita de lucru in Regiunea Centru. In cadrul intalnirilor cu reprezentanti ai Regiunii Centru a fost dezbatuta problematica dezvoltarii regionale prin absorbtia fondurilor structurale, inclusiv prin Programul Operational Regional.
Detalii

Concurs pentru ocuparea postului de Expert Teritorial / Biroul Regional Covasna

28 ian. 2009

Agentia pentru Dezvoltare Regional Centru organizeaza, in data de 16.02.2009 orele 11.00, la sediul Agentiei din Alba Iulia, Piata Consiliul Europei, 32 D, judetul Alba, concurs pentru ocuparea postului de Expert Teritorial  / Biroul Regional Covasna.


Detalii

Nota privind Avizul Natura 2000

26 ian. 2009

Ca urmare a adoptarii OUG nr. 164/2008 pentru modificarea si completarea ordonantei de urgenta a Guvernului 195/2005 privind proiectia mediului, AMPOR a emis in data de 21.01.2009, o Nota privind solicitarea si emiterea avizului Natura 2000. Detalii

OASPETI DIN LANDUL BRANDENBURG LA PRIMA SEDINTA CDR CENTRU DIN ACEST AN

21 ian. 2009

Vineri, 23 ianuarie 2009, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru organizeaza prima reuniune ordinara, din acest an, a principalilor factori de decizie din Regiunea Centru. Puncte importante ale directiilor de dezvoltare ale Regiunii vor fi discutate de cei sase presedinti ai Consiliilor Judetene din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu, alaturi de ceilalti 18 membri ai CDR, reprezentanti ai muncipiilor, oraselor si comunelor din fiecare judet. La aceasta reuniune vor participa domnul Gerd Harms – Secretar de Stat in cadrul Cancelariei Landului Brandenburg si domnul Gerhard Ringmann - directorul Compartimentului „Europa/International” din cadrul Cancelariei Landului, care vor analiza, impreuna cu membrii CDR Centru, parteneriatele derulate intre cele doua regiuni europene.
Detalii

Invitatie la Conferinta „Research Connection 2009” Praga

07 ian. 2009

In perioada 7-8 Mai 2009, la Praga, Presedentia Ceha a Uniunii Europene are placerea de a va invita sa participati la Conferinta „Research Connection 2009” si expozitia simultana de proiecte cu finantare europeana. Conferinta se adreseaza cercetatorilor, oamenilor de stiinta, antreprenorilor si actorilor din toate cele 27 de state membre UE, care manifesta interes pentru provocarile si oportunitatile domeniului cercetarii si al inovarii. Detalii