Localizare pe harta

Evenimente ADR Centru

Fonduri nerambursabile pentru proiecte de inovare

29 mai. 2009

Tinand cont de activitatile din cadrul Proiectului BISNet Transylvania, ADR Centru prezinta celor interesati o noua oportunitate, in special pentru IMM, dar si pentru autoritati de drept public si privat. Este vorba despre posibilitatea acestora de a beneficia de fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea unor proiecte in domeniul eco-inovarii. Acest program de finantare face parte din initiativele Comisiei Europene de a sustine activitatile inovative in domeniile produselor, serviciilor si tehnologiilor care determina o utilizare rationala a resurselor naturale si actioneaza in sensul diminarii deteriorarii mediului natural.

Detalii

DRUMURI REABILITATE IN MUNICIPIUL TIRGU MURES

27 mai. 2009

Peste 50 milioane de lei fonduri nerambursabile, vor fi acordate Municipiului Tirgu Mures pentru modernizarea strazilor. Fondurile sunt alocate prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 2, domeniul major de interventie 2.1 ce prevede reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia si reabilitarea soselelor de centura. Semnarea contractului de finantare a proiectului „Modernizare strazi in Tirgu Mures”, prin care sunt solicitate fondurile, a avut loc vineri, 15.05.2009, la sediul Primariei Tirgu Mures, in prezenta ministrului Vasile Blaga, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, a domnului Simion Cretu, director general Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru si a domnului Dorin Florea, primarul municipiului Tirgu Mures.
Detalii

FONDURI NERAMBURSABILE PENTRU CETATEA DIN RUPEA

27 mai. 2009

Un nou contract de finantare cu un buget total de peste 30 milioane lei a fost semnat vineri, 15.05.2009, de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru si Consiliul Local Rupea. Proiectul ce prevede reabilitarea si extinderea infrastructurii turistice a Orasului Rupea, va fi finantat prin Axa Prioritara 5, Domeniul major de interventie 5.1 al Programului Operational Regional, domeniu destinat restaurarii si valorificarii durabile a patrimoniului cultural. La eveniment a participat, din partea MDRL, domnul ministru Vasile Blaga.
Detalii

Conferinta regionala privind schimbarile demografice si influenta lor asupra dezvoltarii regionale

27 mai. 2009

ADR Centru in colaborare cu Ministerul Federal al Economiei si Tehnologiei din Landul Brandenburg a organizat joi, 21 mai 2009, Conferinta Regionala „Schimbarile demografice si consecintele asupra dezvoltarii regionale - Influente asupra proiectelor finantate prin Programul Operational Regional“, avand ca scop prezentarea si discutarea diferitelor aspecte care se afla in stransa legatura cu procesele demografice. Evenimentul s-a bucurat de o larga participare regionala si internationala, desfasurandu-se la Hotel Parc din Alba Iulia.
Detalii

PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL ADUCE FONDURI IMPORTANTE LA NIVELUL REGIUNII CENTRU

19 mai. 2009

Regiunea Centru este una dintre cele care reusesc sa atraga cu mare eficienta fonduri nerambursabile prin intermediul Programului Operational Regional. Domnul Vasile Blaga, ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei a apreciat ca „gradul de utilizare a fondurilor depaseste 33% in Regiunea Centru, fapt care ne demonstreaza ca in aceasta regiune vom putea vorbi despre o dezvoltare economico-sociala echilibrata”.
Detalii

Concurs pentru ocuparea postului de Expert Tehnic in cadrul Serviciului Monitorizare si Verificare Proiecte /Birou Monitorizare Tehnica

12 mai. 2009

Concursul va avea loc in data de 26.05.2009 orele 11 .00, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru, din Alba Iulia, P-ta Consiliul Europei, 32 D, judetul Alba.

 

Termenul limita pentru depunerea candidaturii : 25.05.2009 , orele 13.00.


Documentele necesare (Scrisoare de intentie, Curriculum Vitae, copie Carnet de Munca).


Informatii suplimentare se pot obtine la sediul ADR ,, Centru’’ din Piata Consiliul Europei nr. 32D, Alba Iulia, la telefon 0258/818616 sau pe pagina de internet www.adrcentru.ro.  sectiunea cariere.

Catalogul surselor de finantare Mai 2009

08 mai. 2009

ADR Centru editeaza un buletin informativ lunar continand programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei.

Catalogul surselor de finantare contine patru sectiuni, adresate societatilor comerciale, autoritatilor publice, organizatiilor neguvernamentale si universitatilor. Detalii