Localizare pe harta

Evenimente ADR Centru

Problemele concrete ale beneficiarilor de fonduri Regio

30 nov. 2010

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru a organizat, timp de două zile, în 29 și 30 noiembrie 2010, la Alba Iulia, două seminarii de lucru cu beneficiarii de fonduri REGIO, la care au participat circa 150 de persoane. Aceste sesiuni de informare pentru beneficiari s-au derulat interactiv, prin analize și dezbateri punctuale, axate pe prbleme concrete ale celor care au implementat proiecte finanţate prin Programul Operaţional Regional.
Detalii

Prin utilizarea energiilor verzi in regiune - ADR Centru militeaza pentru reducerea emisiilor poluante

09 nov. 2010

Un nou proiect implementat in Regiunea Centru, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, urmareste derularea unei campanii ample de promovare a eficientei energetice, a reducerii emisiilor de dioxid de carbon, precum si de incurajare a comunitatilor locale in valorificarea energiei din surse regenerabile. Aceasta campanie continua informarea comunitatilor locale din judetele Alba, Mures si Sibiu cu privire la obiectivele proiectului ENESCOM, prin intalnirea din 8 noiembrie 2010, desfasurata la sediul ADR Centru din Alba Iulia.
Detalii

Investitiile din fonduri Regio in judetul Covasna au fost monitorizate de presa

04 nov. 2010

Miercuri, 3 noiembrie 2010, peste 20 de jurnalişti din Regiunea Centru au participat la vizita organizata de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, pentru urmarirea modului de implementare a proiectelor din judetul Covasna, finantate prin Programul Operational Regional. Pe parcursul vizitei, presa a obtinut informatii concrete despre realizarea proiectelor REGIO, de la reprezentantii ADR Centru si de la beneficiarii fondurilor nerambursabile.
Detalii