Localizare pe harta

Evenimente ADR Centru

Veste buna pentru doua municipii ale Regiunii Centru, finantate prin REGIO - Peste 52 milioane lei pentru dezvoltarea unor proiecte urbane

20 dec. 2010

Acest sfarsit de saptamana a fost foarte intens in cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru. Vineri si sambata, in 17-18 decembrie 2010, a demarat finantarea unui numar de sase proiecte in valoare totala de peste 52,2 milioane lei, depuse de municipalitatile din Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe. Semnarea celor 6 contracte de finantare a avut loc in prezenta doamnei Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, si a domnului Simion Cretu, director general ADR Centru. Fondurile nerambusabile solicitate pentru finantare sunt alocate din Programul Operational Regional, domeniile majore de interventie 1.1 – destinat dezvoltarii centrelor urbane, 3.2 - destinat finantarii infrastructurii sociale si 3.4 - destinat investitiilor in sistemul educational.
Detalii

Rezultatele implementarii programului REGIO si prognoze de dezvoltare din fonduri europene pentru Regiunea Centru

14 dec. 2010

Peste 50 de persoane au participat in data de 14 decembrie 2010 in Sala de conferinte a Hotelului Parc din Alba Iulia la cea de-a treia editie a Conferintei Regionale privind implementarea Programului Operational Regional in Regiunea Centru. Evenimentul a fost organizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru impreuna cu reprezentantii administratiei publice locale, ai ONG si IMM implicati in program.
Detalii