Localizare pe harta

Evenimente ADR Centru

Concluziile vizitei cu presa din Regiunea Centru la proiecte contractate prin Programul REGIO - Proiecte variate, rezultate concrete, beneficii multiple

15 nov. 2011

In cadrul vizitei la proiecte, organizata marti, 15.11.2011, jurnalistii din Regiunea Centru au aflat unde si pentru ce s-au alocat fondurile Regio. ADR Centru a invitat mass media la proiectele finantate din fondurile Programului Operational Regional, pentru a vedea rezultatele implementarii acestor initiative. Pe agenda ordinii de zi a fost propusa vizitarea a patru proiecte, trei dintre acestea fiind intr-un stadiu avansat de implementare, iar unul fiind deja finalizat cu succes. Proiectele vizitate au acoperit domeniile sociale, educational si de afaceri localizate in municipiile Alba Iulia si Aiud.

Seminar pentru problemele specifice programului REGIO

08 nov. 2011

Recent, in cadrul Universitatii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-a desfasurat a V-a editie a Conferintei Internationale “Provocari ale economiei contemporane bazate pe cunoastere”, organizata de Facultatea de Stiinte din cadrul Universitatii in parteneriat cu ADR Centru si alte organizatii. In cadrul evenimentului, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru a avut un modul dedicat prezentarii stadiului implementarii Programului Operational Regional in Regiunea Centru, precum si dezbaterii problemelor identificate in cadrul proceselor de evaluare, selectie, contractare si implementare a proiectelor finantate prin programul REGIO.