Localizare pe harta

Evenimente ADR Centru

Conferinta regionala privind stadiul implementarii Programului Operational Regional la nivelul Regiunii Centru

19 dec. 2012

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru a organizat, in 18 decembrie 2012, in Sala de conferinte a Hotelului Parc din Alba Iulia, Conferinta regionala privind stadiul implementarii Programului Operational Regional la nivelul Regiunii Centru. Acest eveniment a avut scopul de a analiza modul cum au fost absorbite, pana in prezent, fondurile alocate Regiunii Centru prin acest Program. La manifestare au participat reprezentanti ai administratiei publice locale, ai ONG si IMM implicati in program.

Discutii privind viziunea de dezvoltare a regiunii Centru

12 dec. 2012

Reprezentantii autoritatilor publice locale, ai mediului de afaceri si ai societatii civile din Regiunea Centru s-au intalnit astazi la Alba Iulia pentru a discuta despre domeniile care au nevoie de finantare, in concordanta cu directiile urmatoarei perioade de programare financiara a fondurilor Uniunii Europene. Intalnirea de lucru a fost organizata de catre ADR Centru pentru discutii referitoare la viziunea de dezvoltare a Regiunii Centru pe termen lung, iar la reuniune au participat membri CRESC Centru si ai Comitetului Regional de Planificare Centru.

Parteneriat intre doua Agentii de Dezvoltare Regionala din Romania si Republica Moldova

01 dec. 2012

In 1 decembrie 2012, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru Romania si Agentia de Dezvoltare Regionala Centru din Republica Moldova au semnat, la Alba Iulia, Acordul de parteneriat destinat stabilirii cadrului comun de cooperare continua si echilibrata, cu o atentie speciala acordata deciziei Republicii Moldova de a se integra in Uniunea Europeana. Parteneriatul a fost semnat la sediul ADR Centru din Alba Iulia, de catre domnul Simion Cretu, director general ADR Centru Romania si domnul Tudor Mesina, director ADR Centru Republica Moldova, in prezenta reprezentantilor mass media si a expertilor din cele doua institutii. La eveniment au participat domnul Nicolae Mereacre, secretar Consiliu Raional Ialoveni, domnul Ion Dumitrel presedintele Consiliului Judetean Alba si vicepresedinte CDR Centru, precum si domnul Florin Roman, vicepresedinte CJ Alba.
Detalii