Localizare pe harta

Evenimente ADR Centru

Fosta fabrica de prelucrare a lemnului din Targu Secuiesc se renoveaza cu fonduri REGIO

29 mai. 2012

Acest proiect din Regiunea Centru, prin care o veche fabrica de prelucrare a lemnului, abandonata, se transforma intr-o moderna structura de sprijinire a afacerilor, a fost contractat marti, 29 mai 2012 la Alba Iulia. Semnarea contractului de finantare a avut loc in prezenta domnului Racz Karoly, primarul municipiului Targu Secuiesc si a domnului Simion Cretu, director general ADR Centru. Proiectul este finantat din fondurile Programului Operational Regional, domeniul major de interventie 4.2, destinat reabilitarii siturilor industriale abandonate, program gestionat de catre ADR Centru la nivelul Regiunii Centru.

Interes regional foarte mare pentru pregatirea corespunzatoare a proiectelor de dezvoltare

25 mai. 2012

Peste 200 de persoane, au participat, in luna mai, in toate judetele Regiunii Centru, la suita de seminarii organizate de ADR Centru. Intalnirile de lucru organizate la Alba Iulia, Brasov, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe, Sibiu si Targu Mures au dezbatut punctual aspecte legate de implementarea proiectelor din cadrul Programului Operational Regional si au urmarit pregatirea potentialilor beneficiari de fonduri pentru viitoarea perioada de programare 2014-2020.

4 milioane de lei fonduri nerambursabile Regio pentru siguranta cetatenilor din Municipiul Brasov

17 mai. 2012

Un nou contract de finantare, cuprins in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al zonei metropolitane Brasov asigura finantarea nerambursabila necesara pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii din municipiul Brasov. Proiectul „Achiziția și instalarea echipamentelor specifice pentru creșterea siguranței și prevenirea criminalitații in unitațile de invațamant și pe domeniul public din Municipiul Brașov”, cu o valoare totala de 3,94 milioane lei, este finantat din fondurile Regio, gestionate la nivelul Regiunii Centru de catre ADR Centru.

Platoul Cornesti, redevine zona de agreement moderna cu fonduri Regio

17 mai. 2012

Cu fonduri de 14,09 milioane lei, Platoul Cornesti din Tirgu Mures se va transforma intr-un nou punct de atractie turistica ce va diversifica oferta de servicii a municipiului. Contractul de finantare semnat in prezenta reprezentantilor Primariei municipiului Tirgu Mures si ai ADR Centru prevede ca, in urmatoarele 36 de luni, utilitatile Platoul Cornesti sa se modernizeze si sa ofere un spatiu de agrement inedit ce va atrage cat mai multi cetateni din oras si turisti veniti sa viziteze orasul. Proiectul este finantat din fondurile Programului Operational Regional, domeniul major de interventie 5.2, destinat modernizarii infrastructurii de turism regional, program gestionat de catre ADR Centru la nivelul Regiunii Centru.