Localizare pe harta

Evenimente ADR Centru

S-a lansat spre consultare publică Ghidul solicitantului pentru DMI 5.2

24 iul. 2012

S-a lansat spre consultare publică Ghidul solicitantului pentru DMI 5.2 "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice" pentru regiunile CENTRU si SUD - VEST OLTENIA.

ADR Centru finalizeaza cu succes proiectul “Cresterea capacitatii personalului din administratia publica locala si judeteana de a furniza servicii publice de calitate si de a contribui la dezvoltarea durabila a Regiunii Centru”

12 iul. 2012

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru anunta finalizarea cu succes a proiectului “Cresterea capacitatii personalului din administratia publica locala si judeteana de a furniza servicii publice de calitate si de a contribui la dezvoltarea durabila a Regiunii Centru”, cod SMIS 15612. Proiectul este co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013 si implementat la nivelul Regiunii Centru in perioada 2011 - 2012. Cu aceasta ocazie, ADR Centru a organizat in data de 12 iulie 2012, la Alba Iulia, conferinta de incheiere a proiectului, la care au participat 50 de persoane.
Detalii