Localizare pe harta

Evenimente ADR Centru

Conferinta Internationala si Misiune Economica organizate la Tirgu Mures in domeniul energiei regenerabile

26 iun. 2013

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru alaturi de Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, organizatii membre Enterprise Europe Network, va invita sa participati la Conferinta Internationala „Utilizarea Surselor de Energie Verde pentru un Viitor Sustenabil si Curat in Romania si Ungaria” organizata marti, 2 iulie 2013, cu incepere de la orele 09:45, la Multinvest Business Center, strada Aurel Filimon nr. 19A, Tirgu Mures
Detalii

ADR Centru sustine tinerii studenti sa investeasca in educatie si in obtinerea de experienta

04 iun. 2013

In perioada 30-31 mai, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, s-a desfasurat prima editie a Conferintei internationale “Managementul carierei in societatea bazata pe cunoastere”. Prezenti la deschidere si pe parcursul evenimentului, reprezentantii ADR Centru au prezentat studentilor oportunitatile pe care le pot avea lucrand in cadrul unor institutii, a unor firme private, dar si drepturile lor de a munci si studia in strainatate.
Detalii

Tinerii din judetul Alba sustin protectia mediului si invata sa utilizeze eficient resursele naturale

03 iun. 2013

Saptamana europeana a tineretului se desfaşoara la nivel european in perioada 26 mai – 2 iunie, şi pune accentul asupra participarii cetatenesti active a tinerilor in societate. In cadrul activitatilor desfasurate pentru a marca aceasta saptamana, Centrul Europe Direct Regiunea Centru alaturi de 30 de tineri elevi din Alba s-au implicat in activitati ce urmaresc protectia mediului si utilizarea eficienta a resurselor naturii. Prin organizarea atelierului domestic ”Cum sa actionam in mod durabil” ce are loc in 31 mai 2013 la sediul ADR Centru, 30 de elevi din 6 scoli din judet, alaturi de profesorii lor, au reali-zat mici proiecte axate pe comportamentul responsabil fata de mediul inconjurator.
Detalii