Catalogul surselor de finanțare Septembrie 2022

În ediția din luna septembrie a Catalogului aflați noutăți privind mai multe tipuri de programe de finanțare pentru copiii separați de familie, recalificarea forței de muncă, femeile antreprenor, vești bune pentru investitorii privați în retehnologizare, precum și noi linii de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

  •  UAT-urile vor putea aplica, din 20 septembrie 2022, pentru a obține finanțare pentru înființarea de centre de zi pentru copiii expuși riscului de separare de familie prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 13, Investiția 1. Detalii regăsiți în secțiunea Autorități Publice
  • IMM-uri din România sunt sprijinite pentru recalificarea forței de muncă în domenii tehnice, în cadrul Componentei 7 a Planului Național de Redresare și Reziliență.
  • Companiile din Industria alimentară și construcții vor putea obține finanțare pentru investiții în retehnologizare începând din data de 29 septembrie, conform calendarului acțiunii 4.1.1 – bis. Detalii regăsiți în secțiunea Societăților Comerciale.
  • A fost lansat Programul “Femeia antreprenor”. Detalii regăsiți în secțiunea Societăților Comerciale.

Finanțare Nerambursabilă prin PNRR
Finanțare Nerambursabilă pentru Societăți Comerciale
Finanțare Nerambursabilă pentru Autorități Publice Locale
Finanțare Nerambursabilă pentru ONG
Finanțare Nerambursabilă pentru Universități