Anunț privind selecția partenerilor relevanți pentru Comitetul de Monitorizare a Programului Regional Centru 2021-2027

ADR Centru prin AM POR, lansează procesul de constituire a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Centru 2021-2027 (PR Centru). Comitetul de Monitorizare pentru PR Centru este structura regională de tip partenerial, fără personalitatea juridică, cu rol decizional strategic în procesul de implementare a PR Centru 2021-2027, care se va reuni pe parcursul întregii perioade de programare, pentru a examina implementarea Programului și progresele înregistrate în îndeplinirea acestuia.

ADR Centru publică anunțul privind selecția partenerilor relevanți din mediul economic, social, universitar, de mediu şi din societatea civilă pentru Comitetul de Monitorizare a PR Centru, cu termen de depunere a formularului de intenție, 12 octombrie 2022. Precizăm că doar formularele de intenție transmise în intervalul 6-12 octombrie 2022 vor fi supuse procesului de selecție. Selecția partenerilor se va face în baza criteriilor de calificare/selecție incluse în Procedura de selecție.

 

Termenul de depunere a formularului de intenție a fost prelungit până în data de 24 octombrie 2022.

 

Adresa la care se vor depune formularele de intenție este: office[at]adrcentru.ro

 

Pentru mai multe detalii accesati linkul: Anunț privind selecția partenerilor relevanți pentru Comitetul de Monitorizare a Programului Regional Centru 2021-2027