Concursul “Premiile pentru promovarea întreprinderilor europene” ediţia 2013

O nouă ediție a competiției “Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene” vizează toți susținătorii anteprenoriatului atât la nivel național cât și regional și local, Ministerul Economiei fiind Punctul Național de Contact pentru acest concurs.

La această competiție pot participa autorități ale administrației publice, parteneriate public-private între autorități și întreprinzători sau organizații economice şi programe educaţionale care au implementat proiecte în domeniul dezvoltării antreprenoriale, cu impact asupra economiei locale, în ultimii doi ani.

Această competiţie este organizată de Directoratul General pentru Întreprinderi şi Industrie al Comisiei Europene şi face parte dintr-o serie largă de acţiuni prin care sunt promovate bunele practici de dezvoltare a IMM-urilor. Sunt acţiuni voluntare la care participă toate Statele Membre, iar România nu poate face excepţie.

Selecția se va face în două mari etape și anume: Etapa națională – termenul limită pentru depunerea solicitarilor este data de 17.06.2013; Etapa europeană – termenul limită pentru transmiterea selecțiilor naționale este data de 28.06.2013. Nu este solicitată nicio taxă de înscriere.
Informaţii suplimentare, precum și documentele necesare înscrierii le puteți găsiți mai jos.