Eveniment de lansare regionala Domeniul 5.1 – Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, precum si crearea/ modernizarea infrastructurilor conexe

In data de 14 martie 2008, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a lansat cererea de proiecte in cadrul axei prioritare 5, domeniul major de interventie 5.1 al POR. Incepand cu aceasta data potentialii aplicanti pot depune proiecte la sediul ADR Centru.

Potentialii aplicanti ai domeniul major de interventie 5.1 al POR – consiliile judetene, autoritatile locale din mediul urban ?i rural, autoritati ale administratiei publice centrale, ONG-uri si unitati de cult.

In vederea pregatirii potentialilor aplicanti de la nivelul Regiunii Centru pentru accesarea cu succes a fondurilor disponibile prin Domeniul major de interventie 5.1, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, ca Organism Intermediar, organizeaza in data de 02 Aprilie lansarea regionala a acestui domeniu, in cadrul a doua intalniri regionale – unul la Alba Iulia pentru judetele Alba, Mures ?i Sibiu ?i unul la Brasov pentru judetele Brasov, Covasna si Harghita.