Evenimente de matchmaking în Taiwan și Maroc pentru clustere și companii

Comisia Europeană organizează două evenimente de matchmaking pentru a promova colaborarea și schimbul de informații și pentru a stimula creșterea și oportunitățile de creare de parteneriate între clusterele europene și internaționale.

Eveniment de Matchmaking al Comisiei Europene în Taiwan:  

Acesta va avea loc în contextul expoziției globale TIC și IoТ Computex 2023  (30 mai – 1 iunie 2023) la Taipei, Taiwan. Subiectele abordate vor fi: TIC, Semiconductori, Industrii digitale, Robotică, AI, Producție avansată, Economie circulară, Energie regenerabilă, Sustenabilitate, Smart City, Conectivitate și 6G.

Evenimentul de Matchmaking UE – Taiwan va reuni organizații de tip cluster și IMM-uri din Uniunea Europeană (UE), țări COSME din afara UE și Taiwan. Acesta va oferi participanților o șansă excelentă de a promova colaborările Cluster to Cluster (C2C), Cluster to Business (C2B) și Business to Business (B2B). Evenimentul va avea loc la centrul de expoziții Taipei Nangang, ca eveniment secundar al expoziției și expoziției globale TIC și IoT Computex 2023.

Costuri și Rambursarea Cheltuielilor:

  • Zborul dus-întors către Taiwan (fără transport local), va fi compensat pe baza costurilor reale, dar până la limita de 950€/participant și până la costul tarifului economic pentru participanții UE selectați. Orice upgrade la tarif va fi suportat de către participant.
  • Maximum 3 nopți vor fi finanțate 100%, dar până la limita de 125€/noapte, pentru participanții UE selectați.

Pentru înregistrare cei interesați sunt rugați să acceseze pagina oficială a evenimentului până în 26 aprilie 2023, ora 23:59, ora Bruxelles-ului: Eveniment Matchmaking UE – Taiwan . Apelul pentru expresii de interes se adresează Clusterelor și organizațiilor de tip rețea de afaceri.

Se acceptă cereri de înscriere cu întârziere, cu condiția ca criteriile de eligibilitate să fie îndeplinite și costurile să fie suportate de către participanți. Cererile cu întârziere sunt acceptate până cel târziu la 22 mai 2023, ora 23:59, ora Bruxelles-ului.

Eveniment de Matchmaking al Comisiei Europene în Marrakech, Maroc:  

În mod similar,  în contextul  GITEX Africa (31 mai – 2 iunie 2023 ), la Marrakech, Maroc, va avea loc evenimentul de matchmaking EU – South MED. Subiectele abordate vor fi din domeniul: agroalimentar, tehnologie curată/energie regenerabilă, TIC și textil. Evenimentul va reuni organizații de tip cluster și IMM-uri din Uniunea Europeană (UE), țări COSME din afara UE și țări South MED: Maroc, Algeria, Egipt, Iordania, Liban, Palestina și Tunisia și va oferi participanților o șansă excelentă de a promova colaborările Cluster to Cluster (C2C), Cluster to Business (C2B) și Business to Business (B2B).

Pentru înregistrare cei interesați sunt rugați să  acceseze pagina oficială a evenimentului: Eveniment Matchmaking UE – South MED , Marrakech ( Maroc ), 31 mai – 2 iunie 2023. Sunt lansate 2 apeluri pentru expresii de interes pentru a identifica atât companii cât și clustere din Uniunea Europeană care sunt interesate să participe la evenimentul de matchmaking. Mai multe detalii despre apelul destinat companiilor, pot fi găsite AICI, acesta fiind activ până în 22 mai 2023, iar despre apelul destinat clusterelor, mai multe informații sunt disponibile AICI. Acest apel este deschis până în 24 aprilie 2023.

În vederea constituirii unei delegații Europene formată din reprezentanți ai clusterelor, organizatorii vor finanța participarea a până la 20 de reprezentanți. Se acceptă cereri de înscriere cu întârziere, cu condiția ca criteriile de eligibilitate să fie îndeplinite și costurile să fie suportate de către participanți. Cererile depuse cu întârziere sunt acceptate până cel târziu la 22 mai 2023, ora 23:59, ora Bruxelles-ului.

Sprijin și asistență: Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la coordonatele de contact: 0358-401.276, interior 481, email andreea.potinteu [at] adrcentru.ro, persoană de contact Andreea Potinteu, Șef Serviciu, Serviciul Sprijinirea Mediului de Afaceri și Promovare Investiții.