Info PowerUp! Competiție pentru start-up-uri și antreprenori

Până în 10 martie puteți aplica la cea mai mare competiție pentru start-up-uri și antreprenori din domeniul energiei din Europa de Est. PowerUp! Challenge este deschisă antreprenorilor alfați în toate etapele dezvoltării, de la stadiul de idee, start-up sau IMM. Domenii tematice: energie, mobilitate, cleantech, smart city, dar și alte domenii conexe.

Evenimentul „Ziua Energiei Brașov“, organizat de Repom la Kronwell Brașov, în 15 mai, aflat la cea de-a XII-a ediție găzduiește PowerUp! Country Final 2020, ce oferă posibilitatea antreprenorilor selectați, prin InnoEnergy Hub Romania, de a-și expune ideile în fața experților din domeniu.

Câștigătorul competiției PowerUp! Country Final va merge mai departe în finala PowerUP!Challenge 2020 care va avea loc în Cracovia, Polonia (3 iunie). Premiile câștigătorilor competiției din Cracovia sunt în valoare de peste 65.000 euro, iar cei mai buni antreprenori vor fi invitați să intre în programele InnoEnergy, unde pot primi sprijin și investiții de până la 5.000.000 euro.

Aplicațiile se trimit în limba engleză pe site-ul InnoEnergy: https://powerup.innoenergy.com/apply.

Mai multe detalii despre Ziua Energiei și PowerUp!: www.ziuaenergiei.rohttps://powerup.innoenergy.com.

Persoană de contact InnoEnergy Hub România: Alexandra Hîncu – tel.: 0748 302 022 | e-mail: alexandra.hincu@iceberg.plus.