Invitatie la Conferinta „Research Connection 2009” Praga

In perioada 7-8 Mai 2009, la Praga, Presedentia Ceha a Uniunii Europene are placerea de a va invita sa participati la Conferinta „Research Connection 2009” si expozitia simultana de proiecte cu finantare europeana. Conferinta se adreseaza cercetatorilor, oamenilor de stiinta, antreprenorilor si actorilor din toate cele 27 de state membre UE, care manifesta interes pentru provocarile si oportunitatile domeniului cercetarii si al inovarii.

Subiectele centrale ale conferintei sunt reprezentate de prioritatile, obiectivele si regulile de participare la programele cu finan?are european? de profil, tratate de prestigio?i exper?i europeni: Programul Cadru 7 (FP7), Programul Cadru pentru Competitivitate si Inovare (CIP) precum si modalitatile de accesare a Fondurilor Structurale 2007-2013.

Pe toata durata evenimentului va avea loc o expozitie a proiectelor de profil, cu finantare europeana, promovandu-se astfel relationarea si integrarea activitatilor de cercetare si inovare in Europa. Pentru selectarea potentialilor expozanti a fost lansata o cerere de propuneri, fiind in final selectate 40 de proiecte. Participarea este deschisa pentru toti cei interesati.

Detalii despre inscrierea la conferinta si aplicarea pentru expozitia de proiecte se pot obtine accesand site-ul: http://ec.europa.eu