KLIMAHOUSE BUSINESS MATCH 2021 – Eficiența energetică în construcții online în 28–29 ianuarie 2021

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 28 – 29 ianuarie 2021 la evenimentul de brokeraj virtual KLIMAHOUSE BUSINESS MATCH, organizat cu ocazia KLIMAHOUSE DIGITAL EDITION 2021, de către EEN Bozen / Bolzano, cu sprijinul Enterprise Europe Network.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru vă invită să participați în 28 – 29 ianuarie 2021 la evenimentul online KLIMAHOUSE BUSINESS MATCH 2021 despre eficiența energetică care este unul dintre principalii factori care vor forma viitorul industriei construcțiilor. Klimahouse este târgul internațional axat pe construcții eficiente din punct de vedere energetic și durabile. Scopul său principal este de a dezvolta și de a hrăni un ecosistem de construcție mai bun care să permită o comunitate mai bună de viață.

Evenimentul de matchmaking reunește companii (cumpărători, precum și furnizori) dintr-un număr mare de țări europene. Aceasta este o oportunitate unică de a genera noi contacte de afaceri și colaborări. Modelul este eficient din punct de vedere al timpului și al costurilor și rezultă în afaceri!

Sectoarele care participă la eveniment sunt următoarele: Materiale de construcție/ Sisteme electrice/ Fațade/ Materiale izolante/ Instalații sanitare/ Sisteme solare/ Ventilare Ferestre / uși/ Alte componente de construcție/ Planificare și construcție digitală/ Eficiență energetică (clădiri zero-pasive)/ Ecologizare pe pereți și acoperișuri, agricultură verticală/ Clădiri și piese prefabricate/ Automatizare inteligentă pentru casă/ Construcții din lemn și cherestea/ Sisteme de climatizare/ Structuri de construcție/ Dispozitive de economisire a energiei/ Iluminat/ Clădiri modulare și prefabricate

Avantajele participării:

  • Faceți cunoștință cu parteneri și clienți
  • Descoperiți produse și servicii noi
  • Pregătiți achiziții sau proiecte
  • Faceți cunoștință cu furnizori noi
  • Obțineți informații despre ultimele tendințe

Cum poți participa: participarea la evenimentul de matchmaking este gratuită. Companiile participante vor avea ocazia să se întâlnească online, în 28 – 29 ianuarie 2021, într-o platformă dedicată de întâlnire virtuală, cu companiile sud-tiroleze, italiene și din alte țări, să se cunoască și să stabilească noi contacte, cu scopul de a iniția afaceri imediate sau ulterioare. Înscrierea se poate face până în data de 27 ianuarie 2021 aici.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro. Textul integral îl găsiți aici.