NOI SURSE DE INFORMARE LA NIVELUL REGIUNII CENTRU

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru anunta lansarea initiativei regionale a Universitatii Romano-Germane din Sibiu, in cadrul proiectului „Infiintarea Secretariatului Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare si Incluziune Sociala in Regiunea Centru”. Prin fondurile alocate acestui proiect, se va asigura suport si consultanta pentru membri, se vor forma si informa actorii din regiune, vor fi organizate campanii de constientizare, vor fi dezvoltate parteneriate si incurajate initiativele partenerilor sociali.

Secretariatul Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare si Incluziune Sociala in Regiunea Centru se doreste a fi o structura cu areal de functionare regional, lansata recent la nivelul Regiunii Centru. Secretariatul Tehnic Permanent este un proiect finantat de catre Uniunea Europeana, prin Fondul Social European, si a fost creat pentru a putea raspunde intrebarilor concrete ale celor interesati de fondurile nerambursabile existente la nivelul regiunii.

Secretariatul Tehnic Permanent al Regiunii Centru reprezinta o structura operationala autonoma, menita sa faciliteze dezvoltarea de proiecte in domeniul resurselor umane pentru actorii sociali ai Regiunii Centru. Secretariatul Tehnic Permanent va pune la dispozitia celor interesati o serie de resurse cum sunt: acces la informatii din baza de date regionala; baza de date ce cuprinde organizatii active in domeniul ocuparii si incluziunii sociale; informatii actualizate legate de accesarea fondurilor europene in domeniul muncii, resurselor umane si incluziune sociala.

Pentru mai multe informatii referitoare la atributiile si competentele STP puteti accesa urmatorul link: http://www.roger-univ.ro/STP%20Centru/index.html

Alba Iulia
6.11.2009

Documente

Atributii STP