Oportunitati de cooperare cu firme din Landul Brandenburg la Sfantu Gheorghe si Alba Iulia, in perioada 18-19 octombrie 2011

In perioada 18 – 19 octombrie, delegatia germana se va afla la Sfantu Gheorghe in data de 18 octombrie si la Alba Iulia in data de 19 octombrie, ocazie cu care Agentia pentru Dezvoltare regionala Centru va invita sa participati la intalnirile de afaceri pe care le organizam intre firmele din judetele regiunii Centru si firmele germane. Domeniile de activitate ale firmelor participante la misiunea economica sunt: proiectare si constructie instalatii fotovoltaice (Dach und Sonne Agrar GmbH), intermediere in achizitionarea de instalatii de biogaz, comercializarea de mangal si produse din lemn (D. Ru. K. Handels- und Consultinggesellschaft mbH), producerea de containere pentru colectarea deseurilor (ESE Expert GmbH), distributia, proiectarea si montajul de sisteme de energie regenerabila (Solar-Tec GmbH). De asemenea, in delegatia germana este prezenta si firma IPG Infrastruktur- und Projektentwicklungsgesellschaft GmbH, specializata in reabilitarea siturilor industriale, ampalsarea de centre logistice si zone de afaceri si atragerea de investitori in aceste zone. Atasat gasiti profilul detaliat al acestor firme si agenda evenimentului.

Intalnirea din data de 18 octombrie va avea loc la sediul ASIMCOV Asociatia Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Sfantu Gheorghe str. Presei nr. 4, incepand cu ora 10:00.

Intalnirea din data de 19 octombrie va avea loc la sediul ADR CENTRU din Piata Consiliul Europei 32D, incepand cu ora 10:00.

Prezenta firmelor germane poate reprezenta o oportunitate pentru a va prezenta firma si produsele, pentru a cunoaste problemele cu care se confrunta firme din domenii similare de activitate si pentru initierea unor posibile parteneriate de afaceri.

Va rugam ca pana in data de 14 octombrie 2011 sa ne transmiteti optiunile dumneavoastra pentru stabilirea de intalniri bilaterale cu firmele germane prezente precum si o scurta prezentare a companiei dumneavoastra pentru a putea fi transmisa partenerilor germani participanti. Atasam acestei adrese un formular pe baza caruia puteti realiza profilul firmei.

Pentru informatii suplimentare privind acest eveniment va rugam sa ne contactati la coordonatele de contact: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, Tel: 0358 – 401.276, Fax: 0258 – 818.613, persoana de contact: Andreea Potinteu, E-mail: andreea.potinteu@adrcentru.ro.