Pregătiți-vă de alergare! Am dat startul înscrierilor online la Crosul Europei, ediția a IV-a

Centrele Europe Direct Regiunea Centru și Europe Direct Alba Iulia au dat startul la înscrierile pentru Crosul Europei. În 5 mai 2017, pentru a sărbători Ziua Europei, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Fundaţia PAEM Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia, vă invită să participați începând cu ora 12:00, la Crosul Europei, ediția a IV-a. Acesta se va desfășura în șanțurile Cetății, zona Catedralei Reîntregirii, cu start de pe latura de vest a cetăţii Alba Carolina.

Pe parcursul acestui eveniment, organizatorii vor avea mai multe acțiuni prin care vor sublinia sprijinul Uniunii Europene, dar și beneficiile obținute de cetățenii din Regiunea Centru, de-a lungul celor 10 ani de când România a aderat la Uniunea Europeană. Crosul se va desfășura pe o distanță de aproximativ 6 km, (2 ture prin în șanțurile Cetăţii Alba Carolina), punctul de start și de sosire fiind în zona din fața Catedralei Reîntregirii, iar numărul participanţilor este estimat la 600 de alergători. Evenimentul este dedicat cetățenilor din Regiunea Centru și nu numai, care doresc să participe la acțiunile propuse în 5 mai 2017, în vederea petrecerii timpului liber într-un stil de viață sănătos, alături de membrii familiei, colegi sau prieteni.

Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primilor trei care au trecut linia de ”Finish” atât pentru o tură, cât și pentru două ture. Valoarea premiilor pentru primii trei clasați pentru cei care aleargă două ture va fi mai mare. Înainte de cros, toți participanții vor primi tricouri, iar după cros vor fi recompensați cu obiecte promoţionale. Muzică, dans, microrecitaluri pregătite de grădinițele din Alba Iulia, dar și o cabină foto pentru a imortaliza cele mai interesante momente petrecute alături de prieteni și multe altele, sunt activitățile cu care vă așteptăm la Cros.

Informații de background:

Pentru cei interesați să participe la CROSUL Europei, înscrierea se poate face:
  • online, prin completarea și transmiterea datelor personale de înscriere
  • la sediile instituţiilor organizatoare: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Str. Decebal, nr. 12, Alba Iulia sau Fundația PAEM Alba, Str. Bucovinei, nr. 6, Alba Iulia
  • la locaţia concursului, în ziua Crosului, în intervalul 9.30-11.00.
Vor avea prioritate la înscriere participanții înscriși on-line și cei ce s-au înscris la sediul organizatorilor.
Pentru a participa la competiţie e necesar să fie îndeplinite următoarele condiţii:
         1) Participantul trebuie sa aibă cel puţin 12 ani împliniţi;
         2) Participantul trebuie sa aibă asupra sa un act de identitate;
         3) Participantul major sau unul din părinții participantului minor, prin înscriere, își asumă responsabilitatea privind participarea lui/ a minorului pe care îi reprezintă, la Crosul Europei, conform Regulamentului.

Daca doriți să vă înscrieți online la Crosul Europei ediția a IV-a, trebuie să completați toate câmpurile din formularul de înscriere.

Vă rugăm să consultați și Regulamentul competiției Crosul Europei!
 
Alba Iulia, 10.04.2017