PREMIILE EUROPENE PENTRU INITIATIVE ANTREPRENORIALE

Editia 2009 a Premiilor Europene a fost lansata de Comisia Europeana si este deschisa pana la data de 15.12.2009.

Va informam ca Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert si Mediu de Afaceri a lansat competitia Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale. Directia Generala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert Interior si Cooperatie, din cadrul MIMMCMA, asigura Punctul National de Contact pentru aceasta competitie organizata de DG Intreprinderi si Industrie (CE).

Competitia se adreseaza nucleelor de sustinere a antreprenoriatului la nivel national, regional si local, precum: autoritati ale administratiei publice, parteneriate public-private intre autoritati si intreprinzatori sau organizatii economice si programe educationale din statele Uniunii Europene, Islanda, Norvegia si Turcia, care au implementat, proiecte in domeniul dezvoltarii antreprenoriale, cu impact asupra economiei locale, in ultimii doi ani.
Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale au fost lansate cu obiectivul de recunoastere si promovare a celor mai bune politici si practici pentru stimularea antreprenoriatului, implementate in Europa.
Romania a participat cu cate doua proiecte la fiecare dintre cele trei editii, organizate incepand cu anul 2006.
Termenul limita pentru inscrierea in etapa nationala este 15 noiembrie 2009.

Anexat putei gasi cererea de inregistrare si documentele de promovare a competitiei.
Orice alte informatii suplimentare puteti obtine de la persoana nationala de contact, dna. Ileana Modreanu, consilier superior DGIMMCIC, tel: 0213361451, e-mail: ileana.modreanu@mimmc.ro .