Sprijin și finanțare de 150.000 euro pentru proiecte de transformare industrială

Apelul SME Transform sprijină IMM-urile care intenționează să implementeze un proiect de transformare a liniilor de fabricație sau a sistemelor de producție. Se oferă două pachete prin acest apel, un pachet de servicii de transformare care este obligatoriu și un pachet de sprijin financiar de până la 150 000 €  pentru transformare, care este opțional.

Apelul este coordonat de EIT Manufacturing care organizează și webinarii informative pentru cei interesați, pe durata deschiderii apelului proiecte. Pachetul de sprijin financiar se adresează întreprinderilor mici și medii (250 de angajați și cifră de afaceri sub 50 milioane de euro) pentru transformarea digitală a proceselor din firmă.

Proiectele eligibile pentru finanțare trebuie să vizeze linii sau sisteme de producție care pot fi îmbunătățite prin tehnologia digitală. Astfel, în funcție de nevoi și tipul de proiect propus, solicitanții pot beneficia de un pachet de servicii și, opțional, de un pachet financiar parțial rambursabil in valoare maximă de 150.000 euro.

Termen limită: Data limită pentru transmiterea aplicațiilor este 30 septembrie 2021, iar pentru a aplica sau pentru mai multe detalii consultați documentul de mai jos sau accesați link-ul.

Pentru alte servicii de asistență și sprijin, și informații pentru dezvoltarea afacerii dvs., oferite cu sprijinul EEN, echipa ADR Centru vă stă la dispoziție.

Persoană de contact: Paul Ciortea, E-mail: paul.ciortea[at]adrcentru.ro.