Strategia de Comunicare a Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru promovează și susține imaginea Regiunii Centru, ca fiind o regiune într-un proces continuu de dezvoltare, ce încurajează procesele de cercetare și inovare regionale, ce utilizează bunele practici și soluțiile inteligente pentru a îmbunătăți calitatea mediului înconjurător și pentru a reduce exploatarea irațională a resurselor naturii. În totală transparență și deschidere, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru  cooperează pe plan local, regional, național sau european, cu toți cei care, în orice fel, pot și vor să influențeze dezvoltarea tuturor, pentru a asigura un nivel de trai mai bun și o regiune ”mai verde”, păstrând tradițiile culturale și valorile diversității etnice ale celor care trăiesc în armonie în cele șase județe ale Regiunii.

Activitățile de comunicare propuse în Strategia de Comunicare sunt realizate în conformitate cu viziunea CE privind promovarea impactului și a rezultatelor proiectelor implementate cu sprijinul fondurilor europene. Pe baza regulamentelor europene și a actualei Strategii de Comunicare va fi elaborat și Planul de comunicare regional pentru Programul Operațional Regional al Regiunii de Dezvoltare CENTRU pe perioada 2021-2027. Comunicarea este un element fundamental al existenței umane, oamenii au nevoie de comunicare, deoarece trăiesc în societate și au nevoie unii de alții pentru transfer de cunoștințe, pentru siguranță, pentru a se maturiza prin dialog și pentru a își realiza scopurile și obiectivele. La fel ca oamenii și organizațiile trebuie să comunice pentru a fi cunoscute; pentru a împărtăși emoții, a face schimb de informații, a-i convinge pe alții să le înțeleagă punctul de vedere și, nu în ultimul rând, pentru a construi relații.

Prin Dispoziția, Directorului General al ADR Centru nr. 243/25.08.2022, a fost aprobată Strategia de Comunicare per care o puteți consulta în linkul de mai jos.