TURIST INTR-O TARA DE BASM

Sub denumirea Tara de basm, Ministerul Turismului a lansat in 18 martie 2009 concursul de fotografie "TURIST IN ROMANIA"

Ca si ghid de orientare reprezentantii ministerului ofera celor interesati cateva indicatii. “Arata-ne cele mai spectaculoase locuri pe care le-ai descoperit, mandreste-te cu cele mai interesante zone pe care le-ai vizitat. Calatorind pe plaiurile romanesti, de cate ori te-ai intrebat daca intr-adevar esti in Romania? De cate ori te-ai simtit mandru ca esti martorul unui adevarat spectacol? Vrei ca ceilalti sa descopere Romania asa cum doar tu ai vazut-o? Povesteste-ne in imagini… totul despre tara ta de basm!”
Oricine a calatorit pe plaiurile romanesti, poate sa inscrie o poza in concurs. Trimite-ti la turistinromania@gov.ro o fotografie cu basmul fiecaruia despre Romania, cu cele mai frumoase meleaguri sau atractii romanesti si puteti participa automat la extragerea saptamanala, pentru un weekend la munte sau la mare.

Regulamentul concursului stabileste urmatoarele:

  • Unui participant ii este permisa inscrierea in concurs a unei singure fotografii pe saptamana, prima fotografie fiind cea inscrisa automat.
  • Concursul se adreseaza tuturor turistilor care au surprins in imagini Romania, ca pe o destinatie de basm.
  • Fotografia poate fi supusa doar la prelucrari usoare cum ar fi ajustari de Contrast, Levels, Sharpening sau Cropping. NU SUNT ADMISE PRELUCRARI AVANSATE care nu reflecta in nici un fel realitatea.
  • Nu vor fi luate in considerare fotografiile care nu corespund temei propuse sau care incalca limitele decentei.
  • Trimitand fotografii pentru care nu detineti drepturi de autor va asumati responsabilitatea exclusiva pentru orice litigii privind drepturile de autor.
  • Trimiterea fotografiei implica cedarea catre Ministerul Turismului a drepturilor de publicare asupra acesteia.
  • Evaluarea si selectarea fotografiilor castigatoare vor fi efectuate de catre un profesionist in domeniul artei fotografice.