Companii din turism – invitate să participe la o vizită de studiu în Republica Moldova

ADR Centru organizează in perioada 27-30 iunie 2022 o misiune economica în domeniul turismului în Regiunea Centru, Republica Moldova. Se are în vedere intensificarea parteneriatelor și a relațiilor comerciale dintre mediul de afaceri regional și organizații similare din Republica Moldova și dezvoltarea activităților de export în sectorul turismului.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru implementează la nivel regional proiectul ”RO-MD-DE: Connecting companies to increase export in tourism sector” (ROMDDE). Acest proiect este o inițiativă dezvoltată sub umbrela EUROCHAMBRES și are în vedere intensificarea parteneriatelor și a relațiilor comerciale dintre mediul de afaceri regional și organizații similare din Republica Moldova și dezvoltarea activităților de export în sectorul turismului.

În contextul proiectului ROMDDE, ADR Centru va organiza în perioada 27-30 iunie 2022 o vizită de studiu în Republica Moldova. Agenda acestei vizite, anexată, include întâlniri de afaceri cu organizații similare din Moldova și vizite de lucru la obiective turistice din Regiunea Centru, Republica Moldova. Toate cheltuielile de deplasare, cazare și diurnă vor fi suportate din bugetul proiectului ROMDDE.

Companiile interesate să participe la acesta întâlnire și care se încadrează în categoriile de organizații țintă vizate de proiect (IMM-uri din domeniul turismului deținute de persoane sub 35 de ani, IMM-uri din domeniul turismului deținute de femei/ au funcții de conducere și IMM-uri din domeniul turismului care au sediul social in mediul rural) sunt invitate să se înscrie completând formularul disponibil aici https://forms.gle/2Et7sGYLNc9dtxuU7 Termen de înscriere 20 iunie 2020.

Vor fi selectate companiile cu potențial de internaționalizare și care corespund criteriilor de selecție prevăzute prin proiect.

Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu informații suplimentare despre acest proiect. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la email gabriela.tarau[at]adrcentru.ro, dumitrița.burduf[at]adrcentru.ro, persoane de contact Gabriela Țârău și Dumitrița Burduf.