Localizare pe harta

Contact

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru va ofera posibilitatea de a obtine informatii relevante referitoare la dezvoltarea regionala si la modul de accesare a finantarilor din fonduri europene.

*** Orice document primit in afara orelor de program, pe e-mail, fax, curier sau posta, va putea fi inregistrat in Registrul de intrari si ADR Centru va lua cunostiinta doar in prima zi (la prima ora) cu program de lucru. Intreaga raspundere pentru decalajele de timp intre transmiterea acestora si inregistrarea lor la Registratura o va purta expeditorul. 

*** ADR Centru este operatorul exclusiv al datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti si raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. ADR Centru nu transmite datele dumneavoastra unor terti. Pentru mai multe detalii despre Politica de Securitate a ADR Centru privind prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de confidentialitate 


Mesajul
Numele

Telefon

Email


Agentia pentru Dezvoltare Regionala CENTRU

Adresa:
Str. Decebal Nr. 12
510093, Alba Iulia

Telefon: (+40) 258 - 818616

Fax: (+40) 258 - 818613

E-mail: office[@]adrcentru[.]ro

(inlaurati caracterele  "[ ]")

Puteti vedea aici echipa ADR  Centru